2821
2789
عنوان

سلام

126 بازدید | 14 پست

پسرم امسال میخاد تازه دانشگاه بره انشالا دولتی قبول نشد آزاد مینویسمش ولی بنظرتون چ رشته ایی خوبه؟؟اخه رشته ک دوست داشت دولتی بود حالا مهندسی بره یا مدیریت یاحسابداری تجربه دارید بفرمایید میخام رشته ایی بره ک اینده داشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب جنم نیست گلم باید کاری در رابطه با اون رشته تواین مملکت باشه😐

تو ایران نمیشه اینطوری فکر کرد که الان فلان رشته بازار کار داره پس باید بریم همون رشته رو بخونیم چون تا پسرتون درسش رو تموم کنه ممکنه اون رشته اشباع بشه یا حتی زودتر 

به بعد از مرگ اعتقاد دارم . اعتقاد دارم که میبینه شرایطمو میبینه سختی هایی ک میکشم رو 🤘🏻💔
چطور؟؟؟؟متوسطه باباش 

آخه اگه وضعیت رو به بالایی داشته باشه میتونه بره خارج از ایران مهندسی و... اینارو ادامه بده

به بعد از مرگ اعتقاد دارم . اعتقاد دارم که میبینه شرایطمو میبینه سختی هایی ک میکشم رو 🤘🏻💔

جدا از بازار کار؛ علاقه ب رشته ی تحصیل هم مهمه

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

خب از بین این رشته ها رشته ای رو انتخاب کنه موفق تره (دوسش داره)۸ سال بخونه بعدش معافی بخره بره کشور دیگه