2777
2789
عنوان

مادر شوهر

280 بازدید | 14 پست

سلام دلم گرفته پر از مشغله ذهنی ام نمیتونم درس بخونم راهنماییم کنید

حدود ۵ماه پیش منو نامزدم جلو مادرشوهرم یکم بحثمون شد اونم زنگ زد ب برادرشوهرم که بیاد اینجا من خیلی اعصابم خورد شد حالا ما ی اشتباهی کردیم جلو شما بحث کردیم شما چرا زنگ زدین ب اون خب اونم میره ب زنش میگه زنش میره ب اون میگه همه جا پخش میشه خب زشته بعدشم من جلو برادر شوهرم خجالت میکشم بگیم دعوا کردیم خب این چ کاریه رفتم گوشیو ازش گرفتم گفتم چرا زنگ زدین و همه جا جار میزنین اونم یهو مث دیوونه ها پاشد اره اره هرچی دوس داری بگو بعد شروع کرد ب جیغ و فریاد اصلا هنگ کرده بودم بعد من رفتم ارومش کنم منو هل داد افتادم بعدش منو شوهرم انداخت تو اتاق درو قفل کرد اصلا نمیدونستم چیشد شده بود عین تیمارستانیا از اون روز از چشمم افتاد ولی بازم بعده ی مدت ک نرفتم خونشون رفتم و مث قبل شد رفتارمون ازم حلالیتم گرفت ولی خب دیگه از چشم افتاده هر کاری میکنه رو اعصابمه بهم تیکه میندازه همش گیرمیده چرا کم حرفی فلان خب من کلا آدم کم حرفی هستم چرا هی باس بکوبونی تو سرم اون سری خونه بردارشوهرم بودیم تو جمع یچیزی شد من خندم نگرف ب شوهرم میگه حسودی زنت نمیخنده من خیلی ناراحت شدم تو اون جمع بهم برخورد بیشتر از این ناراحت شدم ک شوهرم جوابشو نداد نگف ک چرا حسودی کنم وقتی پیش من پرحرف ترین و خنده رو ترین ادمه برام بسته منم وقتی ناراحت میشم ساکت تر میشم فرداش هی بم میگف چیشده چرا ناراحتی اما من اهل گله نیستم و نگفتم چمه اونم یذره ک شد دید حرفی نمیزنم ب خنده شوخی بم گف لال و غول خیلی دلم شکست خیلی من هرچی باشم کسی حق نداره بهم توهین کنه شوهرمم اصلا پشتم نیست همش میگه بزار پای مریضیش خسته شدم بخدا حالا بجا اینکه من ناراحت شدم بیاد از دلم در بیاره خودش بام سر سنگین میشه انتظار داره وقتی ناراحت شدم برم بگم ببخشید ک ازتون ناراحت شدم

ببخشید طولانی شد خیلی وقت بود درد و دل نکرده بودم

❤️My only wealth is your eyes

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همشون همينن بخدا همشوووووون مخصوصا سكوت شوهرا تو اين مواقع كه كااااملا طبيعيه

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

بیخیال

با این کاراش فقط از چشم پسرش می افته 

مهم خودت و شوهرتی

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
سعي كن كمتر بري اونجا بهتره جواب بي ادبياشم مودبانه بدي تا حدشو بدونه

نمیرم زیاد اونجا چون شوهرم شهرستان سرکاره وقتی اون نیست منم تنها نمیرم هروقت اومد میاد دنبالم باهم میریم اونجا کمترینش هفته ای یباره ولی خب الان ۲۰روزه ا نجا نرفتتم حتی یع زنگ هم نزد مردم یا زندم

تا یه حدیش طبیعیه. 

والا من با شوهرم جلو مادرشوهرم دعوا نکردم. با هم شوخی کردیم میخواست منو بخوره 

شوهرم گفت دکترامو دارم میگیرم از این به بعد باید تو خونه اقای دکتر صدام کنی ( چون میدونه بدم میاد بعضیا اینجوری میگن شوخی میکزد) منم گفتم همین که افتخار میدم اسمتو بگم  کلاتو بنداز هوا  کم کسی نیستم زن دکتر مملکتم 

همین. ینی داشت کله منو میکند که وقتی پسرم میگه بهش بگو اقای دکتر باید بگی 

منو شوهرم کپ کرده بودیم

بعد شما دعوا کردین توقع داری  گلو بل بل تموم شه؟

تا یه حدیش طبیعیه.  والا من با شوهرم جلو مادرشوهرم دعوا نکردم. با هم شوخی کردیم میخواست منو بخ ...

😂😂😂😂

حالا من اونو اصن یادم رفته و بیخیال شدم این تیکه هاش رو اعصابمه

😂😂😂😂 حالا من اونو اصن یادم رفته و بیخیال شدم این تیکه هاش رو اعصابمه

اولاش برات سخته اما بعد از یه مدت یاد میگیری  بی خیال بشی برات مهم نباشه طرفت کیه و چی میگه 

حالا بگن کم حرفی از نظر تو این بد نیست پس به چیزی که هستی ادامه بده یواش یواش وقتی ببینن حرفاشون تو وجودت تاثیر نداره بی خیال میشن 

فقط حواست باشه نه حرفی از زندگیت بزن نه گلگی پسرشونو کن نه خریداتو بگو نه خوشی هات از درو دیوار حرف بزن از خودتون دو تا نه

2790
2778
2791
2779
2792