2821
2789
عنوان

فولیکول +عکس

361 بازدید | 17 پست

سلام خانما به نطر شما این اندازه فولیکول در روز ۱۱سیکل چطوره؟ برای بارداری خوبه ؟امکان دارد که تا روز تخمک گذاری بزرگ تر بشه در ضمن من پری هام تقریبا ۳۰تا ۳۴روز هستن  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

با اجازه استارتر

منم امروز رفتم سونو روز 10 پریود بزرگترین فولیکولم 13 بود بتظرتون رشد میکنه؟ این ماه کلومیفن خوردم

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام

راستش من روز ۱۱ سیکل این سایز رو داشتم و دکتر گفت ک تنبلی دارم

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
راستش من روز ۱۱ سیکل این سایز رو داشتم و دکتر گفت ک تنبلی دارم

شما قرص هم مصرف کردین؟ 

"یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِ اَخْیکَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
شما قرص هم مصرف کردین؟ 

نه 

و اونجا ک اون سنو رو دادم نوشته بود فولیکل های متعدد با بیشترین سایز ۱۱

و یکی هم با بیشترین سایز ۹

فک کنم فولیکل زیاد هم نشانه تنبلیه

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
نه  و اونجا ک اون سنو رو دادم نوشته بود فولیکل های متعدد با بیشترین سایز ۱۱ و یکی هم با بیشتر ...

یعنی ممکنه منم تنبلی داشته باشم

بچه ها منم تنبلی شدید دارم که چند ماه لتروزول خوردم ولی اصلا اثر نداره برام به نظرتون چیکار کنم ناام ...

ورزش عزیزم 

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤