2777
2789
عنوان

وزن نوزاد

82 بازدید | 11 پست

سلام من پسرم چهارماهش هست،یعنی داره میره تو پنج ماهگی..

وزنش،موقع تولد2570بود تازه وزن کردم شده6200به نظرتون خوبه؟

بعد چن روزه بی قراری میکنه..

دندون دراوردن مال همین ماه هست؟

امکانش هست مال دندون باش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر نمیریزه زیاد.؟؟شکمشو قوس نمیده؟؟تو خواب با گریه بیدار نمیشه؟؟

عاره زیاد بالا میاره..خودشم میکشه بدنشو..تو خواب یهو نه که جیغ بزنه باگریه بیدارشه..فقط دوساعتو که میخابه اگه پیشش نباشم موقع بیدارشدن گریه میکنه...تا چن وقت پیشم اصلا روزا نمیخابید چن روزه روزا میخابه شبا بیداره...

عزیز دلم رفلاکس نداره؟؟

بردم دکتر گفت چون وزن داره میگیره،و بیشترم به صورت ماست یا پنیر شیرو میریزه مشکلی نیست...گفت زیاد بهش شیر نده شاید از پرخوریه..ولی اینجوری عادت کرده..بخام تنظیم کنم دو ساعت یه بار زیر باز نمیره اصلا...خودم موندم دیگع😔

بردم دکتر گفت چون وزن داره میگیره،و بیشترم به صورت ماست یا پنیر شیرو میریزه مشکلی نیست...گفت زیاد به ...

عزیزم دختر من دقیقا همینطوری بود بردمش پیش دکترش گفت چیزی نیس حتما شیر زیاد میدی ،من از دکتر خواستم ک برا دخترم سونو بنویسه.من خودم بااین علایمی ک داشت حدس زده بودم ک رفلاکس داره.بردمش سونو دیدم بچم رفلاکس شدید داره.دکترش روعوض کردم رفتم پیش ی دکتر بهتر بهش دارو داد الان خیلی بهتر شده دیگه شیرم بالانمیاره و کمتر نق میزنه.

تیکرتولدیکسالگی دخترنازم هلساجونمه😍😍😗😗❤💝
عزیزم دختر من دقیقا همینطوری بود بردمش پیش دکترش گفت چیزی نیس حتما شیر زیاد میدی ،من از دکتر خواستم ...

من دارو امتحان کردم براش..کولیکیز...گریپ میکسچر...رانیتیدین..همه رو دادم..یه روز خوبه روز بعد عادی شد براش بدتر شد..قطعش کردم بهتر شده..ولی کامل رفع نشده..نمیدونم شایدداره بزرگ میشه بهتر میشه..بعدش جالب اینجاست شبا چن وعده بش شیر میدم اصن نمیریزه شیرو..فقط روزا اینجوری میشه...زیادم وجه ووجه میکنه بدتر میشه

من دارو امتحان کردم براش..کولیکیز...گریپ میکسچر...رانیتیدین..همه رو دادم..یه روز خوبه روز بعد عادی ش ...

شایدم میخواد دندون در بیاره اونطوریه.بالاخره مادر شدن این دردسرا رو هم داره.نگران نباش .بچه هادرکل ی ذره نق نقو هستن.

تیکرتولدیکسالگی دخترنازم هلساجونمه😍😍😗😗❤💝