2777
2789
عنوان

دعوای داداشام

2549 بازدید | 28 پست

سلام.  ت رو خدا ب من راهکار بدین چیکار کنم دیگ تا این حد با هم دعواشون نشه

۳ سال پیش مامانم فوت شد من موندمو بابامو داداشام ک یکی ۱۷ سال و اون یکی ۲۴ سالشه داداش بزرگم بعد فوت مامانم روحیه خوبی نداشت کلی منو بابام مراقبش بودیم حال روحیش بهتر شه داداشم پسر خوبیه و گاهی خیلی پرخاشگره چن روز پیش ظهر ک اومدم خونه دیدم داداش کوچیکم دارع دستشو باند پیچی میکنه پرسیدم چیشدع داد زد ولم کن ب ت ربطی ندارع انقد میلاد و پررو کردین واس من شاخ و شونه میکشه غرورش نمیذاش بگ ازش کتک خورده 

مث اینکه سر اینکه داداش بزرگم بش گفته واسم اب بیار داداش کوچیکمم نم چی گفته ک با هم دعواشون شدع و داداش بزرگم گرفته مث خر زدش 

طوری ک از بینی داداشم خون اومد زیر چشاشم کبود دستشم ضربه خوردع بردمش بیمارستان باندپیچیش کردن

فک نمیکردم داداشم انقد پست باشه برادرشو اینطوری بزنه اونم برادر کوچیکترشو 

الانم با هم قهرن و حرف نمیزنن

چطور آشتیشون بدم ؟ خ نگرانم اینطوری ادامه بدن ی بلایی سر یکیشون میاد 

بابامم هیچ کاری  نمیتونه کنه زن بابام اجازه دخالت بهش نمیدع خونشونم طبقه پایین ماست

😒😢

الهی عزیزم.نمیدونم چی بگم .هر دوسن بدی هستن.خیلی نگران دعواهای الان نباش تو همه خونه ها وبین همه داداشا هست.فقط جدا جدا باهاشون بحرف تا کمترین تنش رو داشته باشن

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظر من اگه پدر ازدواج مجدد نمیکردن و الان تو یه خونه باهم همگی زندگی میکردین روحیه برادرتون خ بهتر بود

بچم سقط شد😔 💔 میشه دعا کنین برام اگه صلاح خداونده یه بچه سالم بهم بده😢
به نظر من اگه پدر ازدواج مجدد نمیکردن و الان تو یه خونه باهم همگی زندگی میکردین روحیه برادرتون خ بهت ...

موافقم بات من احمق تحت تاثیر فیلما ک ازدواج مجدد میکنن و خیلی خوشبختن بابامو تشویق ب ازدواج کردم تا تنها نمونه نمیدونستم زنش چ افریطه ایع

موافقم بات من احمق تحت تاثیر فیلما ک ازدواج مجدد میکنن و خیلی خوشبختن بابامو تشویق ب ازدواج کرد ...

فکر کردم پدرت اصرار به ازدواج داشته. اتفاقیه که افتاده. ولی تو سعی کن یه جورایی مادری کنی برای داداشات. یه جوری رفتار کنی که از محبت کم نداشته باشم چون خدایی نکرده به راه های نامناسبی ممکنه کشیده بشن جامعه گرگ زیاد داره تو مراقبشون باش

بچم سقط شد😔 💔 میشه دعا کنین برام اگه صلاح خداونده یه بچه سالم بهم بده😢
چن وقت دیگ من میرم دانشگاه اینا تنها میمونن واسه همینه دوست دارم اشتیشون بدم

اووووه حالا کو تا دانشگاه، دو روز دیگه سر یه چیز دیگه دعواشون میشه آشتی میکنن

امیدوارم حاجت دلت با حکمت خدایت یکی باشد...

جفتشون رو با زبون خر کن!به بزرگه بگو روح مامان  ناراحت میشه و دوست داره تو هوای پسر کوچیکشو داشته باشی و بچه اس و نمیفهمه و ...

به کوچیکه هم بگو برادر بزرگت شوک روحی بهش وارد شده اصلا نمیفهمه چیکار میکنه و دست خودش نیست و .باهاش بحث نکن و ...

خلاصه که در این مواقع ما دخترا باید بدبختی بکشیم خانواده رو جمع کنیم!کاملا درکت میکنم!

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!