2777
2789
عنوان

تغذیه کودک 23 ماهه

1555 بازدید | 7 پست

سلام علیکم جمیعا

پسرم یه ماهه دیگه دو سالش تموم میشه. چیزی که منو اذیت میکنه اینه که حتی الان هم مثل دوران نوزادیش شبا دو سه بار بیدار میشه و شیر میخواد. 

(شیرخشک میخوره) بذای دندوناش و کلا تغذیه اش نگرانم. 

دو تا مشکل هست:فقط و فقط شیر خشک میخوره؛ حتی شیر خودم رو هم نخورد....شیر پاستوریزه و شیر گاو هم که اصلا نمیخوره!

بعضیا آب میدن شبا....ولی من چندبار امتحان کردم و پسرم شدیدا عصبانی میشه و تا شیر ندم خودشو این ور اون ور می کوبه.

اگه از مامانا کسی تجربه ای داره؛ ممنون میشم به منم بگه. ❤

تعداد رای : 1
نظرسنجی
تغذیه
0
0%
شیر خوارگی
1
100%

درست مثل قطع کردن شیر مادر سخته عزیزم چند شب همین مکافات رو داری گریه بهونه واعصاب خوردی بچه من سه روز قبل دوسالش تموم شد بعصی شبا تا سه بار تو خوابم شیر پاستوریزه توشیشه شیر میخوره ولی باید کم کم کمش کنیم باید قبل خواب حسابی سیر بشن ک نیاز ب زمان و حوصله داره 

درست مثل قطع کردن شیر مادر سخته عزیزم چند شب همین مکافات رو داری گریه بهونه واعصاب خوردی بچه من سه ر ...

ممنون که نظر دادین

پسر من غذا خوب نمیخوره ولی حتی بعضی شبا هم که کامل سیر میشه هم فرقب نداره....باز سر ساعت معین بیدار میشه و میگه: ماماااان؛ شیییییییر!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب فعلا ک بچه است تا دوسال ونیم حتی تا پایان دوسالگی هم ممکنه همینجوری باشه کم کم شی پاستوریزه جایگز ...

شیر پاستوریزه رو همه جوره پس میزنه....شیرینش کردم....طعم دارش کردم....بازم نخورد😃 

پس بایستی صبر پیشه کنیم....😖

شیر پاستوریزه پر چرب از این بطری در طلاییا بگیر 

کم کم با شیر خشک قاطی کن مثلا اگه ۱۵۰ سی سی شیر بهش میدی سی تاشو پاستوریزه بگیر بقیه رو شیر خشک دو روز بعد ۶۰ سی سی پاستوریزه بقیشو شیر خشک‌

دو باره دو روز بعد نصف نصفش کن تا یه هفته بعد کم کم دو به یکش کن دو پاستوریزه یک خشک 

و دست آخر میبینی به مزه ی پاستوریزه عادت میکنه خوشش میاد منم عین خودت بودم موفق شدم پسرم ۲۸ ماهشه ، اصلا هم شیرینش نکن یبوست میگیره و بی اشتها میشه 

خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍

شیر پاستوریزه پر چرب از این بطری در طلاییا بگیر  کم کم با شیر خشک قاطی کن مثلا اگه ۱۵۰ سی سی ش ...

ممنون از نظرتون مامان رهام و نهال

چه اسمای خوشگلی دارن ....خدا براتون حفظ کنه

راستش این روشم امتحان کردم. فوری میفهمه....شیشه شو نزدیک بینی و دهنش که میبره زود متوجه میشه و شیشه رو پرت میکنه اون طرف!!!!