2777
2789
عنوان

ماشین لباسشویی

189 بازدید | 11 پست

من ماشین دو قلو دارم اگه بشه تو این گرونی😐ماشین رو عوض کنم .فقط میخوام بدونم ماشینی هست که کار خشک کن جدا داشته باشه...و موقع اب کشی آب کر باشه تا لباس نجس رو راحت بندازم بشوره؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولی انگار همشون آب رو قطع میکنن موقع اب کشی؟

اره همه بعد از پر شدن قطع میکنن

من تصمیم گرفتم یه مینی واش بخرم واسه لباسهای نجس

بعدش درارم خودم اب بکشم

گروه قرمز❤️ وزن 
اره همه بعد از پر شدن قطع میکنن من تصمیم گرفتم یه مینی واش بخرم واسه لباسهای نجس بعدش درارم خودم ا ...

نه به کر وصل باشه خودش پاکه دیگه نمیخاد دراری بشوری..الان مال من دوقلو آب وصله ازاونور هم تخلیه اس

ولی انگار همشون آب رو قطع میکنن موقع اب کشی؟

عزیرم من اسنوا  دارم ‌‌و 8تا برنامه شستشو داره، و یکی از برنانه هاش م توی دفترچه نوشته ابکشی اسلامی هست. یعنی تمیز تمیز میکنه و تجاست و از بین میبره... و نوشته واسه هر شستشو باید دمای اب روی چند باشه تا کاملا لباس ضد عفونی بشه. تو این گرونی بابت جنس گرون و خارجی پول نده اسنوا بخر هم ایرانیه هم عالیه. 

بعد از یکسال انتظار خدا بهم نی نی داده میشه واسه سالم بودنش صلوات بفرستین🤰👣👨‍👩‍👧
چند وقته دارین؟چه مدلیه؟

مدل اوکتا8کیلویی الان 8ماهه عروسی کردم دارم ولی مرتب استفاده میکنم در هفته دو سه مرتبه روشن میکنم 

بعد از یکسال انتظار خدا بهم نی نی داده میشه واسه سالم بودنش صلوات بفرستین🤰👣👨‍👩‍👧