2777
2789
عنوان

قهرم ، حق باکیه؟

385 بازدید | 28 پست

همسرم زود منت یه چیزیو به سرم میزاره زود بددهنی میکنه؛؛ دوساله که اخلاقش از قبلم بدتر شده،، زووود عصبی میشه،، من فقط نگاش میکنم گاهی از تعجب واسه اعصاب خورد شدنه الکیش،، دگه داره خودمم مث اون میشه اخلاقم غر میزنم گاهی و جوابش میدم ؛؛ مدام کلکل داریم، من غریبم و اکثر اوقات تنهاییم ؛ حرفای بدی میزنه مثلا میگه مادر خوبی نیستی در صورتی که خدا شاهده کلِ زندگی من صبح تا شب بچمه خودم تنها تو شهر غریب بزرگش کردم:: بعد میگم چرا گفتی؟ میگه یه چیزی گفتم حالا،، میگم اخه حرفات واسم سنگینه ناراحت میشم، میگه اوووو حالا مگه چی گفتم!!! هروز این داستانا هست؛؛ کم و بیش؛؛ ادم گیریه کلا به همه چی تو خونه گیر میده:؛ اخلاقای خوبم داره ولی اینا رو اعصابمن، خیلی یاد حرفاش میفتم اتیش میگیرم،، الان من اومدم مسافرت شهر مادرم؛؛ خوب بودیم باهم از راه دور؛؛ دیشب اخر شب چندتا پیام بهش دادم درد دل کردم؛؛ گفتم بیا باهم مهربونتر باشیم این حرفای بد رو نزن،،میگه توام مغروری خودخواهی؛؛ میگم خب من جز شوهرداری و بچه داری چکار کردم؟؟ که میگی مغروری؛؛ الکی میخواد یه حرفی زده باشه؛ حالا از دیشبه نه من پیام دادم نه اون ؛؛ بگید جق با کیه؟ چه کنم؟ 

گاهی برای همیشه کم میارم... گاهی برای همیشه میمیرم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حق با هیچکدوم

فقط با حرف و منطق باهم کنار بیاید

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      

تو کتَم نمیره بهم بگه مادر خوبی نیستی ؛؛ بلد نبستی زندگی کنی؛؛ در صورتی که تو این چند سال زندگی هیچکس هیچوقت کمک من نبوده،، همیشه خودم بهترین غذا درست کن واسه مهمون؛؛ همیشه خونه با وجود بچه برق میزنه،، نمیدونم چرا اینحرفارو میزمه؟ حتی خیلیا بهش گفتن قدر خانمتو بدون ؛؛ خودش میدونه من چقدر تو همه چی دقیق و منظمم ولی باز ازین حرفا میزنه،، نمیدونم چرا

ای بابا ایشالا شوهرت اخلاقش خوب بشه بعضی ادما ذاتی غرغرو و بهانه گیرن دست خودشونم نیس من خودم همینم& ...

خیلی غر غرو و کلا رو اعصابه؛؛ حرفاشم که از نیش عقرب تیزتره