2777
2789
عنوان

جدددددی؟؟؟؟🤤🤤🤤

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 91 پست
تو شهر ماهم بیمارستان دولتیاش اکثرا مجانی در میاد طبیعی ولی خب این بیمارستان خصوصی بوده ک گفتم و خی ...

اره خو خصوصی گرون تره بعدم فرقی نداره دولتی و خصوصی هر دو یه کار و انجام میدن

امیر حسینم نفسه منه عاشقشم 😍😍باباییشم همه کسمه 👪
بهش میگم ولی ترسیده شده کلا خودشم بچهدوست داره مردی هم نیست خداروشکر که از بار مسئولیت فرار کنه ول ...

ایشالله عزیزم، راستی الان صلواتو برات میذارم ک بگی هفتاد مرتبه

تصمیم گرفتم دیگه اول به کارهام برسم بعد بیام نی نی سایت😖😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جیگر بیمارستان خصوصی درسته نه تومنه ، طبیعی هاااا بیمارستان محب کوثر تهران طبیعی شش تومن میگیره

نمیدونستم منظورش بیمارستان خصوصیه😊

من می خوام برم ایزدی نمی دونم خوبه یا نه 

ایزدی من دوبار سر زایمان جاریم رفتم چون جای اموزشیه هم شلوغه  هم خانومایی که اونجا بودن میگفتن به خاطر پرستارهای اموزشی زیاد اذیت میکنن 

بهش میگم ولی ترسیده شده کلا خودشم بچهدوست داره مردی هم نیست خداروشکر که از بار مسئولیت فرار کنه ول ...

هفتاد مرتبه بگو

«اللّهمّ صلّ علی فاطمة و أبیها و بعلها و بنیها بعدد ما أحاط به علمك

تصمیم گرفتم دیگه اول به کارهام برسم بعد بیام نی نی سایت😖😄
ایزدی من دوبار سر زایمان جاریم رفتم چون جای اموزشیه هم شلوغه  هم خانومایی که اونجا بودن میگفتن ...

پس منم برم همون نکویی 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔