2789
عنوان

دور چشم من..

241 بازدید | 20 پست

سلام..دوستان سوال در مورد کرم دور چشم دارم...33سالمه البته از 25 سالگی هم دور چشم استفاده کردم...اما الان دور چشمم موقع خنده خیلی چروکای ناجوری میفته, از این پنجه کلاغیاااا داره میشه ها...شما چه کرمهای دورچشمی استفاده کردین که برای درمان چروکا خوب بوده؟...از بین مورد و هلیابرین و استادرم و ایوما و...

روغن كرچك از جاي معتبر بخر صنعتي نباشه مثل اين مغازه هايي كه روغن كنجد مي گيرن اونجاها دارن و تاكيد كن كه اصل باشه و تازه باشه خيلي اهسته و كم بزن شب ها زير چشمت 

زيادم موقع شستن ارايش زير چشمت رو ماساژ نده چروك مي شه 

توي نت هم سرچ كن

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اوسرین دو مدل داره...شما کدومو استفاده کردی؟ اون که جلدش نقره ای رنگه یا طلایی رنگه؟

نقره ایه عزیزم البته من کلا بیشتر میخرم تا استفاده کنم چند روز اول ذوق دارم میزنم بهدش بیخیال میشم هر چند روز یبار میزنم اما اوسرین بهتر از مارکای دیگه ای بود که داشتم 

عزیزم حتما از عینک افتابی استفاده کن سعی کن بیشتر رو تغذیت تمرکز کنی تا کرم ویتامین سی ای و آ ضد چروکن و خواب به موقع اینارو‌رعایت کنی هیچ کرمی‌نیاز نداری.من شنیدم روغن ویتامین ای و روغن بنفشه خوبه 

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇