2777
2789
عنوان

دارم دغ میکنم

331 بازدید | 11 پست

شوهرم وارکوسیل داشت چهار ماهه عمل کرده ولی بازم نتیجه نگرفتیم چیکار کنم من دارم دغ میکنم

بعضی از مرد ها انقدر مرد هستن که یک زن با خیال راحت میتواند زن باشد....

واريكوسل با عمل گاهي حواب نميده اگر تخركش خيلي كمه بايد اي يو اي كنيد

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرمنم داره عمل نکرد دیروز مرحله اخر زالوبود ولی ضعیفم هس پول نداریم داروهاشوبگیریم هردورش ۴۰۰

عزیزم خواهرم شوهرش واریکوسل داشت همچنین کم تحرک بود با طب سنتی باردار شد اگ خواستید بگید شمارشو بدم درضمن مال مشهده

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره❤ عشق همسرم هسدم💃
عزیزم خواهرم شوهرش واریکوسل داشت همچنین کم تحرک بود با طب سنتی باردار شد اگ خواستید بگید شمارشو بدم ...

من تهرانم پیش ال اسحاق قم میریم پولشو نداریم 

ولی باز بگو شاید معجزه شد رفتیم ونتیجه گرفتیم

من تهرانم پیش ال اسحاق قم میریم پولشو نداریم  ولی باز بگو شاید معجزه شد رفتیم ونتیجه گرفتیم

پولی نمیگیرن خواهرم ۳ سال پیش صد تومن داد الان نمدونم چنده بهتر ازین سردرگمیه ک 09155584635

05136628080

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره❤ عشق همسرم هسدم💃

شوهر منم واریکوسل داشت دکتر بهش ویتامین نوشت خودمم خرنوب بهش دادم طبق دستور اینترنت خرنوب با فلوس اشتباه نگیرید شوهرمم شبا دو ساعت میفرستادم ورزش الان دو تا دختر دارم نگران نباش خانمی زمان میبره