2777
2789
عنوان

سالگرد اشنایی و تلخ شدن اوقات ادم

420 بازدید | 47 پست

سلام دوستان

من تازه وارد نی نی سایت شدم و همه شما جای بزرگتر و پیشکسوت برا من دارید

راسیاتش ۶ شهریور سالگرد اشنایی با خانومم ینی نامزد و خانوم ایندمه و 7 شهریور هم تولدم خودمه

یچیزی برا خانومم خریدم ولی مامانم زد تو ذوقم😔😔😔

یه گردنبند نقره با یه دسته گل کاغذی فانتزی

مشکل من اینه مامانم چون این دختر رو انتخاب نکرده هی به من چیز میگه

هر کاری میکنم میگه واگذارت به خدا😔😔😔

این خانوادم خیلی مذهبی ان خود منم خدا رو قبول دارم نماز میخونم روزه میگیرم ولی اهنگمو گوش میدم و عادی ام مث همه ولی مامانم اینا اصن اهنگ هم گوش نمیکنن خیلی تعصبی ان از این رابطه من هم ناراضی ان

بخدا دلم خیلی پره میخام گریه کنم یه حرفایی هس ک نمیشه حرفمو دیگ طولانی کنم

واي ازين مادرشوهراس كه رو اعصابهههه😐

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر از جونم بخدا خاهرم هم گفته اگ باش ازدواج کنی من از زندگیت خودمو میکشم کنار

خخخخ وای چرا اینطورین مگ میشه شماهم وقتی میدیدی اینجوریه نباید میگفتی باکسی دوستی برادرمن الان شما ازدواج کردین خیلی مشکل میاد با این وصع خانواده ها

خوب اگر مطمئنی به کارت که ناراحتی نداره هرچیم بگن تو میدونی کارت درسته و طرف مقابلت ارزش داره اگرم ش ...

اگ شک داشتم یه سال سرکوفت

یه سال نصیحت

یه سال فوش و فصیحت تحمل نمیکردم

اگ شک داشتم یه سال سرکوفت یه سال نصیحت یه سال فوش و فصیحت تحمل نمیکردم

خوب پس به دید فان نگاه کن وقتی محل ندی کم کم خانواده بیخیال میشن تا بوده همین بوده خودت سخت نگیرش تا اسون بگذره 

خخخخ وای چرا اینطورین مگ میشه شماهم وقتی میدیدی اینجوریه نباید میگفتی باکسی دوستی برادرمن الان شما ا ...

فعلا ک چون دومادمون اخونده خانواده اونا مخالفت کردن با ازدواجمون تا مادرم دوباره زنگ بزنه