2777
2789
عنوان

کیست سینه

127 بازدید | 12 پست

سلام، من تنبلی و کیست تخمدان دارم، نزدیک به یک ماه دو بطری عرق رازیانه خوردم، از همون موقع بین سینه هام جوش های چرکی زد و سینه هام درد میکنه، ممکنه کیست سینه هم داشته باشم؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

و عرق رازیانه واسه کیست سینه خیلی بده شاید کیست سینه داشتی عرق رازیانه رو خوردی بزرگ شده درد گرفنه

آخه رفتم دکتر خوب نشدم گفتم شاید دکتر سنتی دارو بده خوب بشم...

خوب شدی؟؟؟

کیست سینه هیچ وقت خوب نمیشه یا باید عمل کنی ی باید مایع اش رو خالی میکنن کلا باید رعایت کنی سوسیس کالباس فلفل ادویه شکلات قهوه زیاد نخوری دکتر بری اگه داشته باشی بهت میگه خیلیا دارن رازیانه دیگه نخور اگه داشته باشی دکتر بهت قرص ویتامین ای میده

کیست سینه هیچ وقت خوب نمیشه یا باید عمل کنی ی باید مایع اش رو خالی میکنن کلا باید رعایت کنی سوسیس کا ...

خیلی نگرانم، همش میترسم چیزی باشه، عملش چه جوریه؟ 

رازیانه ن تنها کیست سینه رو تشدید میکنه کلا باعث بالا رفتن پرولاکتین میشه و خوداونم باعث ناباروری می ...

آخه کیست سینه نداشتم، بعد خوردن رازیانه این جوری شدم،،،،