2777
2789
عنوان

بچهامثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 67 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنطرم استرسش بیشتره، میگم نکنه شوهرم واریکوسل داره سقط شه، نکنه قلبش نزنه، من ی دیونم خودمم میدونم و ...

نه عزیزم امیدتو از دست نده بوای قلب کوچولوش دعا کن 

یادت باشه فکر منفی و نا امیدی بدترین دشمنه برات 

به خودت انرژی مثبت بده هیچی نمی شه 

کتاب ریحانه بهشتی رو بخر یا از بازار دانلود کنه از الان باهاش جلو برو خیالت راحت باشه😍😍😍😍😍😍😍😍

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
بنطرم استرسش بیشتره، میگم نکنه شوهرم واریکوسل داره سقط شه، نکنه قلبش نزنه، من ی دیونم خودمم میدونم و ...

همسر من هم واریکوسل داشت من دو تا بارداری بدون سقط داشتم خداروشکر شما هم نگران نباشید

عزیزم بی بی چک الان زوده انشالله بارداری.صبر من موعدت بشه با ادرار اول صبح تست کن.حتما امیدی هست انق ...

خداکنه

خدای مهربونم ممنونم بابت نی نی که تو دلم کاشتی دل همه منتظرا رو شاد کن   
بچها طبق سیکل های همیشه موعودم جمعه بوده، الان235کمه؟  چرادوستمون گفت کمه؟؟؟

نه کم نیست برا دختر خالم ۶روز از موعدش گذشت تازه ۱۰۰بود..الان بچش ۱سال و نیمه و سالم و سرحال..یکی از دوستامم۶۵بوده..

بتا بستگی به زمان لقاح داره

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
بچها طبق سیکل های همیشه موعودم جمعه بوده، الان235کمه؟  چرادوستمون گفت کمه؟؟؟

نه بتا من۲۶۴بود سر بارداری  پسرم مشکلی هم نبود دو روز بعد موعد پریودم نگران نباش از این کمتراشم بچه اشون سلامت به دنیا اومده نگران نباش و از بارداریت لذت ببر عزیزم

بچها بخدا اصلا فکرشونمیکردم منم روزی بیام واینجابنویسم مثبت شد، 5-6ماه اقدام داشتم ولی این ماه موقع ...

سلام عزیزم اینجا نوشته بودی دکتر به شوهرت جینسینگ و کلومیفن و ویتامین E داده. میشه دستور مصرفش رو اگه یادتون هست برام بذارید. و خودتون چیا و چجوری خوردین؟ 

🖌️راه در جهان یکی است و آن راه راست✏️