2777
2789
عنوان

بچهامثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 67 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه روزی منم میام اینجا همیم تاپیکو میزنم.همه بهم تبریک میگین.کاش زود بیاد اون روز

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
بچها طبق سیکل های همیشه موعودم جمعه بوده، الان235کمه؟  چرادوستمون گفت کمه؟؟؟

ببخشید عزیزم اون خانم گ و ه اضافی خورد. مگه دکتره؟؟؟ 

برای حاجت دلم ی صلوات مهمونم کنید❣اللهم صل علی محمد و آل محمد 🍀
یه روزی منم میام اینجا همیم تاپیکو میزنم.همه بهم تبریک میگین.کاش زود بیاد اون روز

نه عزیزم اینجا تبریک نمیگن میان طبابت میکنن که بتات کم نیس؟؟ خارج رحم نیس؟؟ اثر قرصایی که خوردی مثبت کاذبه!!! انشالله که حامله بشی دوستم

برای حاجت دلم ی صلوات مهمونم کنید❣اللهم صل علی محمد و آل محمد 🍀

یکی جواب منم بده خب, میگم پس فردا موعد پریودیمه امروز بی بی چک زدم منفی شد خانما به نظرتون امیدی هست؟ البته موقع تست ادار صبحگاهی نبودا, چهار ماه اقدامم

خدای مهربونم ممنونم بابت نی نی که تو دلم کاشتی دل همه منتظرا رو شاد کن   
نه عزیزم اینجا تبریک نمیگن میان طبابت میکنن که بتات کم نیس؟؟ خارج رحم نیس؟؟ اثر قرصایی که خوردی مثبت ...

قربونت عزیزم.چی بگم واقعا منم درک نمیکنم کاش امید کسیو نا امید نکنیم.خوبه که همیشه امیدواری بدیم ولی تمیدونم بعضیا چرا اینو ذرک نمیکنن

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
یکی جواب منم بده خب, میگم پس فردا موعد پریودیمه امروز بی بی چک زدم منفی شد خانما به نظرتون امیدی هست ...

عزیزم بی بی چک الان زوده انشالله بارداری.صبر من موعدت بشه با ادرار اول صبح تست کن.حتما امیدی هست انقدر بی بی چک منفی بوده حامله بودن