2777
2789
عنوان

بچهامثبت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 67 پست

وای خداروشکککککررررر چقدر خوشحالم برات عزیزرززم.مبارک باشه انشالله به سلامتی جند ماه اقدام بودی عزیزم؟

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارکت باشه عزیزم انشالله فرزندی صالح باشه برات زیر سایه پدرو مادرش ماروهم دعا کن

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

عزیزم مبارکت باشه و لذت ببر از دوران حاملگیت😍😍😍😊😊😊😊😊😍😍😍😍☺☺☺☺

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍

اای جانم مبارک باشه به خوشی و سلامت دنیا بیاد 😍😍😍😍😍😍😍خیلی حس خوبیه 

از الان بهت بگم از لحظه لحظه ی بارداریت لذت ببر که دلت تنگ مبشه 

من الان خیلی دلتنگم واسه اون روزا😣😣😣😣😣

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
هرچي عددش بيشتر باشه بهتره كه من با ٦١٠ سقط كردم پارسال

این بتا تیتر نیست عزیزم .فقط مثبت منفیه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

بچها بخدا اصلا فکرشونمیکردم منم روزی بیام واینجابنویسم مثبت شد، 5-6ماه اقدام داشتم ولی این ماه موقع تخمک گزاری من ویتامین ای خوردم واز شب8 ام تا15ام یک شب درمیون رابطه داشتم، 

شوهرمم واریکوسل داره، دکتر ویتامین ای، جینسینگ وکلومفین بهش داد