2777
2789

من قبل عید اونجا بودم. پاساژای جدیدش اصلا خوب نیست. همون قدیمی ها بهتره. مثل دریا. بازار قدیمش هم خیلی خوبه. هر روز برو. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بازار قدیمیش اصلااا خوب نیس وقت تلف کردنه چیزای شیک میخوای و خوب برو سیتی سنترش 

الماس مال ام چیزی نداش توش تازه درست کردن ولی سیتی سنترش عالی بوووود عالیییی حتما بروووو 

اینجانب یک روانشناس    هستم... اگه خدا بخواد  
مررررسی....به خاطر کار شوهرم مجبوریم این هفته بریم

عزیزم دیگه درگهان و قشم مثل قبل نیست و خیلی از مغازه هاش علنا تعطیل شدن بخاطر وضعیت نرخ دلار و درهم

سیتی سنتر قشم برو ستاره هم بدک نیست و کنار و روبروی ستاره هم چندتا پاساژ دیگه هم هست

درگهان هم دو دولفین و نخل 

البته درگهان همه پاساژا کنار همه و توی یک مسیر میتونی ی صبح تا شب همشو بگردی

رفتی درگهان ناهارو تو رستورانهای کوچیک و شمالی بخور غذاهاشون خیلی خوشمزست

ممنون میشم برای سالم بدنیا اومدن توراهی من دعا کنید.
عزیزم دیگه درگهان و قشم مثل قبل نیست و خیلی از مغازه هاش علنا تعطیل شدن بخاطر وضعیت نرخ دلار و درهم ...

مررسی رستورانشو حتما میرم. ممنون بابت معرفی پاساژ خوبای درگهان چون ما خیلی نمیمونیم اونجا ک همه پاساژا را سر بزنیم با حوصله

بنظرم اصلا سمت لوازم آرایشی نرو مخصوصا تو درگهان پاساژ نخل خوبه واسه لباس یه پاساژ کیف و کفش هست اون ...

بیشتر اسپری و مام و  بادی فرش و ماسک صورت میخوام وگرنه لوازم میکاپ نمیخرم

مررسی رستورانشو حتما میرم. ممنون بابت معرفی پاساژ خوبای درگهان چون ما خیلی نمیمونیم اونجا ک همه پاسا ...

ایشالا که بهت خوش بگذره عزیزم

در ضمن چون الان تابستون و هوا گرمه و مسافر قشم زیاد نیست و قیمت ها هم خیلی بالا رفته بخاطر همین زیاد مشتری ندارن اگه چونه بزنی میتونی تخفیف خوب بگیری و حتما دو سه جا قیمت بگیر چون بعضی مغازه ها حراج میزنن

ممنون میشم برای سالم بدنیا اومدن توراهی من دعا کنید.
بیشتر اسپری و مام و  بادی فرش و ماسک صورت میخوام وگرنه لوازم میکاپ نمیخرم

این چیزا خوبه بازم حواست باشه بهت تقلبی ندن 

دوست من که واسه خرید سیسمونی رفته بود خیلی راضی بود ایشالا منم هفته دیگه میرم واسه خرید سیسمونی