2777
2789
عنوان

ترس ازطلاق

151 بازدید | 12 پست

۲۱ سالم بودازدواج کردم،بابام گفت میری ولی برمی گردی آبروی منو توو شهرمی بری.

یک ماه بعدش به همسرم گفتم اگه هنوزهستم فقط وفقط به خاطراینکه نمی خوام بابام توو فامیل سرافکنده بشه،توو دلم عهدکردم بابام که فوت کرد جدابشم.۲۷ سال بعدشو همش توو دلم گفتم این اشتباهو تا آخرعمربه دوش نمی کشم.الان ۴۸ سالمه دارم جدامیشم(پدرم چهارسال پیش فوت کرد)خسته،هراسان،داغون.

پ.ن: این داستان زندگی من نیست دوستان،اماکاش پدرومادرها اینقدرازطلاق تابو نسازندواسه خودشونو بچه هاشون.کاش هر دختریاپسری که ازدواج می کنه بدونه اگه ازدواجش موفق نیست بسوزه وبسازه،می تونه برگرده به آغوش خانوادش.😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نسبت به قبل خیلی بهتر شده خداروشکر 

دیگه ملت توقع ندارن همه زندگی کنن و کسی طلاق نگیره 

اگه خونواده ها حمایت کنن هشتاد درصد مردم طلاق میگیرن چون تو ایران شناخت قبل از ازدواج خیلی کمه .مگه اینکه دوست بوده باشی با طرف 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
نسبت به قبل خیلی بهتر شده خداروشکر  دیگه ملت توقع ندارن همه زندگی کنن و کسی طلاق نگیره  ...

درجواب یکی از دوستان هم گفتم منظور زندگیهاییه که دیگه بهش امیدی نیست

درجواب یکی از دوستان هم گفتم منظور زندگیهاییه که دیگه بهش امیدی نیست

همین که طرف خوشحال نیست خودش یه علته به نظر من 

قرار نیست حتما مشکلی خاصی باشه تا طلاق بگیرن 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
 همین که طرف خوشحال نیست خودش یه علته به نظر من  قرار نیست حتما مشکلی خاصی باشه تا طلاق ...

خب دلایل خوشحال نبودن کم نیست.یک سریش بامشاوره وراه های دیگه حل میشه.یک سریش اصلن حل نمیشه اما میشه مدارا کردحالابه خاطربچه ها یاهرچیزی.

امایک سریش نه تنها طرف یاطرفین خوشحال نیستن بلکه عذاب هم میکشن وقابل حل هم نیست.اینجاست که راهی جز جدایی نیست واینجاست که خانواده باید درک وحمایت کنند