2777
2789
عنوان

بارداری

169 بازدید | 17 پست

بعداز دوبار سقط باردار شدم باز باید ۲۳ ام این ماه پریود میشدم ک نشدم الان چندهفتمه افسردگی گرفتم اگه بازم بیوفته الان سونو نشون میده برم

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚

توکل بههدا عزیزدلم انشالله کهسقط نمیشه انقدر به خودت بد راه نده.الان زوده واسه سونو.فعلا فقط باید بری ازمایش

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

دلیل سقطاتو پیدا نکردی زود برو دکتر شاید بهت هپارین یا اسپرین یا سرم ای وی بده این یکی برات بمونه 

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلیل سقطاتو پیدا نکردی زود برو دکتر شاید بهت هپارین یا اسپرین یا سرم ای وی بده این یکی برات بمونه&nb ...

دلیلش اسپرم .زدو تو شرایط روحی بد باردار شدم افسردگی وسواس فکری اخر عاقبتم چی میشه شیاف میزنم هر ۱۲ساعت همش تنها تو خونه

توکل بههدا عزیزدلم انشالله کهسقط نمیشه انقدر به خودت بد راه نده.الان زوده واسه سونو.فعلا فقط باید بر ...

پس اینطور خسته شدم چرا روزا نمیگذره ۴هفتمم پر نشده

مشکلت چی بود منم دوتا سقط داشتم به دلیل توقف رشد یعنی قلب هم تشکیل نمیشده . الان هپارین میزنم 

اسپرم ضعیف رحمم قبول نمیکنه

توکلت به خدا و امام حسین باشه چله برداار نذر کن برا بچت انشالله ک صحیحو سالمه

امیدوارم زیادم با گوشی ور نمیرم

دلیلش اسپرم .زدو تو شرایط روحی بد باردار شدم افسردگی وسواس فکری اخر عاقبتم چی میشه شیاف میزنم هر ۱۲س ...

یه دره استرستو کم کن خیلی از ماها سقطو تجربه کردیم من بعد سقط 2 سال ناباروری هم داشتم عین 2 سالو دکتر و مرکز ناباروری رفتم چرا انقد نامیدی مطمئن باش اگه اسپرم توانایی بارور کردن تخمک رو داشته باشه توانایی موندن رو هم داره ابنرمال شوهرت بالاست؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
پس اینطور خسته شدم چرا روزا نمیگذره ۴هفتمم پر نشده

ازمایش دادی بتات چند بود؟ بتاهای قبلیت چند بود؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه دره استرستو کم کن خیلی از ماها سقطو تجربه کردیم من بعد سقط 2 سال ناباروری هم داشتم عین 2 سالو دکت ...

دیگه روحو روان برام نموند یه مادر افسرده چه به درد میخوره😣😣😣

ازمایش دادی بتات چند بود؟ بتاهای قبلیت چند بود؟

ازمایش دادم مثبت بود.بتای قبلیم ۸۸