2789
عنوان

آدم فضول

243 بازدید | 24 پست

چه برخوردی خوب هست با آدمی که هی سوال می کنه و فضول هست به طورکلافه کننده

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی راحت بهش بگید که دلتون نمیخواد بهش پاسخ بدهید

کاربرای محترم مدیونید اگه فکر کنید من بی ادبم 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

به درون قرنیه چشمان وی خیره شوید هیچ نگویید و منتظر بمانید وی از رو برود به امید خدا 😑

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

تا حالا با همچین فردی برخورد نداشتم ولی حس میکنم هیچ آدمی بیخود پارو از گلیمش درازتر نمیکنه مگر اینکه خودت بهش این اجازه رو داده باشی و باهاش طوری رفتار میکنی ک اون ب خودش اجازه میده فضولی کنه .

به درون قرنیه چشمان وی خیره شوید هیچ نگویید و منتظر بمانید وی از رو برود به امید خدا 😑

😂😂😂. نمی رود از رو بنده ی وقیحی ست

کاش قرنیه چشمش را دربیاوریم😊

برای سلامتی وعاقبت بخیری دخترم یه صلوات میفرستی   میخوام وزنم رو برسونم 58 من می تونم  وزن فعلی 68
تا حالا با همچین فردی برخورد نداشتم ولی حس میکنم هیچ آدمی بیخود پارو از گلیمش درازتر نمیکنه مگر اینک ...

مامانم بهش رو داده حالا توی زندگی ما دخالت می کنه من همیشه جوابش رو میدم

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!