من چهارده تا خواستگارداشتم با اولی ازدواج کردم ماتو شهر کوچیک هستیم همه همه رو میشناسن ،وقتی اون اومد خواستگاریم 13تای دیگه اومدن هفت هشت تاشون هم پولداربودن شوهرم داشت دق میکرد ولی من بین اونهمه خواستگار پولدار عشقموانتخاب کردم 13 14 سالم بود
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا اللهم عجل لولیک الفرج
من از 14 سالگی هر ماه یه خواستگار داشتم😑 اما هیچکدومو بهم نمیگفتن.اما شوهرم پافشاری کرد اومد باهام حرف زد و قبول کردم.بقیه در حد اینکه بیان نیم ساعت بشینن بدون اینکه من متوجه بشم بود😕