2777
2789
عنوان

شیرازیا بیاید

122 بازدید | 26 پست

سلام خانما شیشلیک خوشمزه تو شیراز جایی سراغ دارید اون که کنار لونا پارکه خوبه کسی رفته؟

رستوران خوب معرفی کنید سالگرد ازدواجمونه میخواهیم یه جای خوب بریم

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
سلام. اره .من پارسال رفتم خیلب خوب بود. طبقه دوم هم مبل و میز شیک داشت. الان رو نمیدونم

کبابش سفت نبود؟ 

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام استارتر

برید باغ خوشا شیراز 

بلدی کجاست؟

غذاهاش عالین...

موسیقی عالی

تو سالنشم بشینید که موزیک باحالتره

پنج شنبه جمعه اگر رفتید چون شلوغه سانسی هست.

۸تا ده و نیم شب

ده و نیم تا یک

رزروم نداره باید برید اسم بنویسید روزهای شلوغ که تخت بگیرید....خلاصه باحاله غذاشم عالی خدماتش عالی

نه بهتر از باغ راز بود که ماست زده بود!!!!

اگر هم فست فود میخوای بری برو تاجارا اسمش یاد رفت ولی خیلی لامپ داشت و دکورش شبیه کافه های خارجه.  خیلی باکلاس و با کیفیت بالا بود  

تو باشی همه چیز خوب است...
سلام استارتر برید باغ خوشا شیراز  بلدی کجاست؟ غذاهاش عالین... موسیقی عالی تو سالنشم بشینید ...

نه بلد نیستم ادرسش میدید

شیشلیک هم داره؟

سلام استارتر برید باغ خوشا شیراز  بلدی کجاست؟ غذاهاش عالین... موسیقی عالی تو سالنشم بشینید ...

واقعا خوب بود؟؟ منظورن کیفیت غذاش هست. اخه هرکس رفته ناراضی بوده اما من خیلی دوست دارم بزم داخلش رو ببینم. میگفتن حیف پول!!!! یعنی تا این حد. 

تو باشی همه چیز خوب است...
واقعا خوب بود؟؟ منظورن کیفیت غذاش هست. اخه هرکس رفته ناراضی بوده اما من خیلی دوست دارم بزم داخلش رو ...

ما واقعا راضی بودیم

گرون بود ولی ب خدماتش میارزید.هنوز کارت پولو نداده بودیم خانمه بکشه حساب کنه سر قلیونو که گفته بودیم بیان عوض کنن اومدن کردن.

قلیون چاییش غذاش هیچکدوم معطلی بیشتر از ۱۰دقیقه نداره‌

ولی قلیون سری ۲۰تومن😑

برنجشم کامفیروزی بود

حجم غذااشم خوب بود

ما یه گردن واسه دونفر میگیریم با دوتا پلو همیشه.پلوهاش زیادم میاد

الان تو اینستاش دیدم گرونترم شده😑

ما دیجی و خواننده هاشم دوست داریم دقیقا انگار یه عروسی ادم میره

سلام یه سوال شما واقعا بخاطر مشکل پلی کیستیک ۱۵ ساله باردار نشدید؟

سلام بله الان بعد این سالها مرفولوژی همسرمم پایین اومده ولی باز مشکل اصلی پلی کیستیک بودنمه

سلام بله الان بعد این سالها مرفولوژی همسرمم پایین اومده ولی باز مشکل اصلی پلی کیستیک بودنمه

منم پلی کیستیکم و چند ماهه دارم اقدام میکنم واقعا ترسیدم یعنی پلی کیستیک تا این حد ممکنه مشکل پیش بیاره؟ پس چطور میگن پلی کیستیکا باردار میشن فقط یکم سخت تر از بقیه

تیکر تولد همسرمه دوستای گلم