2777
2789
عنوان

اقدام+پسر

435 بازدید | 11 پست

اونایی که میخوان برای پسر اقدام کنن یه کانال خیلی خوب هست تو تل.گرام ب اسم پسر دار شدن همه تجربه هاشونو در اختیار گذاشتن توسط ادمین توصیه میکنم یه سر برید اونجا 4k عضو داره pesardarshodan@

خدایا خودت مراقب بچه هام باش❤

برا دخمل دار شدن چيزي نداري؟؟؟

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

من حالا باردار شم دختر پسریش فرق نداره.هرچی خدا صلاح میدونه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا دخمل دار شدن چيزي نداري؟؟؟

نه عزیزم من خودم یه دختر دارم حالا دلم یه پسر میخواد 🤗  واسه دختر میتونم بهت توصیه سردیجات کنم و شستشوی سرکه و کلسیم خوردن و چیزای ترش

باورم نمیشه 4k عضو نفهم و عهد بوقی يه جا با هم؟! اصلا تو مخيلم نميگنجه

قرار نیست توهین کنی کسیم کارت دعوت نداده بهتون بیای تو تاپیک این قضیه یه چیز طبیعیه همشونم نتیجه گرفتن 

حالا اگه ۵k با هم دختر میخواستن عهد بوقی و نفهم نبودن؟

اخ همینو بگو من موندم توهینش چیه دیگه 

یکاری میکنن ادم چیزایی ک میدونه برای بقیه مفیده رو در اختیار دیگران قرار نده خو نمیخواد نیاد مجبورش نکردن ک اصلا ما عهد بوقیم 

اخ همینو بگو من موندم توهینش چیه دیگه  یکاری میکنن ادم چیزایی ک میدونه برای بقیه مفیده رو در ا ...

من نمیدونم این چه طرز فکریه هر کی دختر دوس داشته باشه با کلاس و متجدده ولی هرکی پسر دوس داشته باشه عقب مونده و نفهم!!! بابا خوب هرکی یه جنسیتی دوس داره شاید طرف دختر داره دلش پسرم میخواد خوب اصلا یه شا چه!!!!

من نمیدونم این چه طرز فکریه هر کی دختر دوس داشته باشه با کلاس و متجدده ولی هرکی پسر دوس داشته باشه ع ...

منم یه دختر داره که خداخواسته بود یدفعه ای شد الان ۲ سال و ۷ ماهشه دلم میخواد یه پسر بیارم ک باهم بزرگ بشن 

منم یه دختر داره که خداخواسته بود یدفعه ای شد الان ۲ سال و ۷ ماهشه دلم میخواد یه پسر بیارم ک باهم بز ...

عزیزم یه سوال دارم

من عفونت داشتم دکتر قرص واژینال تریپل سولفات بهم داده،، این قرص واژینال ،واژن رو اسیدی نمیکنه؟ منم دختر دارم پسر هم میخوام اگر خدا بخواد