2777
2789
عنوان

کلومیفن

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 37 پست

من این ماه کلومفین خوردم وامپولم زدم ولی منفی شد😔

وقتی مامان شدم انقدر بی بی چک میزارم تا تموم اون بی بی چکای منفیم جبران بشه 😔انقد که دیگه حسرتش از دلم بره برام دعاکنید براهمه منتظرا
من یک دوره خوردم الان باردارم، البته قبلشم مشکل خاصی نداشتم

تک قل؟ یا دوقلو؟

لالایی کن بخواب خوابت قشنگه،گل مهتاب شبا هزارتا رنگه،یه وقت بیدار نشی از خواب قصه،یه وقت پا نذاری تو شهر غصه،لالایی کن مامان چشماش بیداره،مثل هر شب لولو پشت دیواره،دیگه بادبادک تو نخ نداره ،نمیرسه به ابر پاره پاره،همه چی یکی بود و یکی نبوده،به من چشمات میگه دریا حسوده،اگه سنگ بندازی تو آب دریا،میاد شیطون با من به جنگ و دعوا،دیگه ابرا تو رو از من میگیرن،گلای باغچه مون بی تو می میرن،لالایی کن لالایی کن مامان تنهات نمیذاره،دوستت داره دوستت داره میشینه پای گهواره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تازه باردار شدم امروز شدم 5 هفته، حالا دکتر گفته برم سونو واژینال،منم پنج شنبه می‌خوام برم، فعلا ...

به سلامتی

در جریان قرارم بده🤗🙂

لالایی کن بخواب خوابت قشنگه،گل مهتاب شبا هزارتا رنگه،یه وقت بیدار نشی از خواب قصه،یه وقت پا نذاری تو شهر غصه،لالایی کن مامان چشماش بیداره،مثل هر شب لولو پشت دیواره،دیگه بادبادک تو نخ نداره ،نمیرسه به ابر پاره پاره،همه چی یکی بود و یکی نبوده،به من چشمات میگه دریا حسوده،اگه سنگ بندازی تو آب دریا،میاد شیطون با من به جنگ و دعوا،دیگه ابرا تو رو از من میگیرن،گلای باغچه مون بی تو می میرن،لالایی کن لالایی کن مامان تنهات نمیذاره،دوستت داره دوستت داره میشینه پای گهواره
من تازه باردار شدم امروز شدم 5 هفته، حالا دکتر گفته برم سونو واژینال،منم پنج شنبه می‌خوام برم، فعلا ...

دوستم بهم میگی نتیجه بارداریت چی شد . منم رفتم دکتر مشکلی هم نداشتم تا حالا اقدام نکرده بودن بهم کلومیفن داد همین ماه باردار شدم . رفتم سونو 6 هفته واژینال گفت فقط ساک حاملگی هست و کیسه زرده . دارم دیوونه میشم   

ما  3 تا   
سلام گلم، خوبی؟ 

سلام عزیزم .چیکار کردی؟

توی سونو چی مشخص شد؟

دوستم بهم میگی نتیجه بارداریت چی شد . منم رفتم دکتر مشکلی هم نداشتم تا حالا اقدام نکرده بودن بهم کلو ...

سلام عزیزم، بهت تبریک میگم، چرا خودت داری نگران می‌کنی همه چی طبیعیه، انشاالله تا یکی دو هفته دیگه قلبش هم میزنه از الان برا قلب خیلی زوده، منم شکر خدا قلبش میزنه هفت هفته رفتم و سونو واژینال کرد و قلب رو دید

سلام عزیزم، بهت تبریک میگم، چرا خودت داری نگران می‌کنی همه چی طبیعیه، انشاالله تا یکی دو هفته دیگه ق ...

به امید خدا . من هفته ی دیگه سه شنبه میرم برای سونو قلب . دعا کن دیده شه . :*

مبارکت باشه عزیزم 

ما  3 تا   
سلام عزیزم، بهت تبریک میگم، چرا خودت داری نگران می‌کنی همه چی طبیعیه، انشاالله تا یکی دو هفته دیگه ق ...

من 23 مرداد اولین روز اخرین پری بود . به نظرت 17 مهر قلب معلوم میشه تو سونو ؟ وقت دارم دکترم گفت اون موقع برم 

ما  3 تا   
من 23 مرداد اولین روز اخرین پری بود . به نظرت 17 مهر قلب معلوم میشه تو سونو ؟ وقت دارم دکترم گفت اون ...

گلم به نظرم تا اون موقع دیده میشه به نظرم ۸ هفته تمام میشه و حتی سونو شکمی هم نشان میده، البته یادت باشه برا خیلی ها دیر قلبشون تشکیل میشه و تا ۱۳ هفتگی باید صبر کرد