2777
عنوان

تکانهای جنین

93 بازدید | 7 پست

خانوما من هفته ۲۲بارداری ام وسه روزه نی نی تکونش کم شده فقط سمت راستمه وشاید یه تکون ریز صبح ویه تکون عصر بخوره ولی قبلش کاملا لگد وچرخششو حس میکردم دلیلش چیه کی تجربشو داشته؟خیلی نگرانم

من تجربه داشتم

با دکتر تماس گرفتم گفت از هفته 28 حرکاتش مهمه و باید بررسی بشه،گفت الان حرکت نمیدونم چی چی(اسمش یادم نیست) نداره.

نگران نباش ی وقتایی به خاطر غذایی که خوردیم بی حالن،ی روزایی تکوناشون ضعیف تره.ی روزایی خیلی میخوابن.عادیه

خداجونم ممنونم که فرشته کوچولوتو گذاشتی توی دلم.....امیدوارم خدا فرزندی سالم صالح یار امام زمان، خوش قدم، خوش روزی، عاقبت بخیر بهم بده
من تجربه داشتم با دکتر تماس گرفتم گفت از هفته 28 حرکاتش مهمه و باید بررسی بشه،گفت الان حرکت نمیدونم ...

آخه سه روز پیش زمین خوردم ولی نه با شدت از اونموقع کم شد تکوناش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه سه روز پیش زمین خوردم ولی نه با شدت از اونموقع کم شد تکوناش 

منم کنارم یک انفجار کوچیک رخ داد تو باغ.

اگر نگرانی زنگ بزن مطب دکترت،یا برو مرکز بهداشت.صدای قلبشو بشنوی آروم میشی ولی نذار نگرانی بمونه برای نی نی بده

خداجونم ممنونم که فرشته کوچولوتو گذاشتی توی دلم.....امیدوارم خدا فرزندی سالم صالح یار امام زمان، خوش قدم، خوش روزی، عاقبت بخیر بهم بده
ممنونم گلم چشم همینکارو میکنم

نگران نباش ان شاءالله به سلامتی طی کنی بقیه راه رو

همین که تکون میخوره جای نگرانی نیست. یه چیز شیرین بخور به پهلوی چپ بخواب ببین چه جوریه. باز  هم اگه خیلی نگرانی برو دکتر صدای قلبش رو چک کن. 

باید فقط به خدا پیله کرد،فقط با او میتوان پروانه شد.