2777
2789
عنوان

چجوری پس انداز کنیم؟

353 بازدید | 22 پست

سلام خانما بیاید بگید چجوری پس انداز میکنیدلطفا خیلی دوست دارم پس انداز داشته باشم ولی بلد نیستم 

برای سلامتی بچه هام یه صلوات مهمونم کنید دوستان براتون دعا میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوما پس انداز برای هر زنی لازمه

حتی شده ماهی ۵۰ تومن پس انداز کنیید 

خوبه 

من دختر دایی ام شوهرش کار گره  و ماهی ۱۷۰۰می گیره 

۴ ساله  ازدواج کرده اول از ماهی ۱۰۰ تومن شروع کرده پس اندازکردن تا الان که ماهی ۳۰۰ تومن تقریبا ۱۰ میلیون پول جمع کرده مخفیانه 

🤗
خانوما پس انداز برای هر زنی لازمه حتی شده ماهی ۵۰ تومن پس انداز کنیید  خوبه  من دختر دا ...

منم ازپارسال شروع کردم وتاالان تقریباپنج میلیون جمع کردم بدون اینکه شوهرم بدونه 😊

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

چه خوب

اره قبلا شوهرم بهم پول میداد قدنیازم برمیداشتم وچیزی براخودم نگه نمیداشتم اما الان هروقت بهم پول میده دستشوکوتاه نمیکنم😊ودرضمن اون پولو بایگانی میکنم وانگارکه تموم شده وچیزینمیگم همینجوری پیش برم یه خونه میخرم باپولام😁😁

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

اره قبلا شوهرم بهم پول میداد قدنیازم برمیداشتم وچیزی براخودم نگه نمیداشتم اما الان هروقت بهم پول مید ...

انشالله به امید خونه خریدن هممون

برای سلامتی بچه هام یه صلوات مهمونم کنید دوستان براتون دعا میکنم