2777
2789

واییی ی دوستی دارم تو اینستا همش میگفتم چ خوشبخت ۹سال با پسره دوست بود همش عکس گل و کیک و کادو سوپرایز در حال اواز خوندن و گردش بچه هم داره

تا چند وقت پیش شنیدم خیلییییی اختلاف دارن از جمله شوهرش مشروب میخوره زنه راضی نیس و خانم باز زنه هم میدونه به دوستم دیگه ام پیشنهاد داده😥😥😥گفتش من از اولم تورومیخواستم اصلا باورم نشد

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا به این جمله که میگن ظاهر زندگی دیگران با باطن زندگی خودتون مقایسه نکنید اعتقادی ندارم. این ج ...

البته اصولا اونایی که خیلی اصرار دارن دیگران عکساشونو ببینن و از هر چیز کوچیکی عکس میذارن از یه چیزی رنج میبرن یه عقده تو زندگی شونه

وگرنه کسایی که واقعا خیلی خیلی زندگی خوبی دارن حتی یه عکس پروفایلم ندارن از جمله خودم

و واقعا از همه نظر شکر کم و کسری ندارم نه عاطفی نه مادی

البته اصولا اونایی که خیلی اصرار دارن دیگران عکساشونو ببینن و از هر چیز کوچیکی عکس میذارن از یه چیزی ...

بهترین سفرها به اروپا و آمریکا داشتم یه عکس حاضر نبودم بذارم پروفایل

من سفر بودم خوش گذشته به مردم چه باعث حسرت کسی میشه که نمیتونه یا حسادت آدمای کوته فکر

منم قبلا خودمو خیلی با یک دختر تو اشناها که همسن و سالای خودمه مقایسه میکردم بنظرم خوشبخت ترین دختر بین اطرافیانم بود بعد چند وقت فهمیدم با یه بچه جدا شده 

دوباره هم ازدواج کرد و بازم جدا شد

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟🤗