2777
2789
۷ صبح رفتم ارایشگاه. ۵:۳۰ اومدم بیرون بعدشم اتلیه . باغ نداشتیم ما

اها فکردم 7 شب رفتی   

7 صب تا 5:30 چه خبرههههههههههههههههههههههههههه

من لی لی رضایی رفتم 5:30 کارشو شروع کرد 10 رفتم آتلیه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همش میگم کاش زودتر رفته بودم تالار. ولی مهم اینه ک همه چی عالی بود

من پیش فیلمبردار خجالت کشیدم چون تو فیلم کسی نبود که دست بزنه کل بکشه😓 همینجوری رفتیم بالا نشستیم😓

بچم سقط شد😔 💔 میشه دعا کنین برام اگه صلاح خداونده یه بچه سالم بهم بده😢
عزیزم قبلش ی تقویم نگا میکردین بعد امروز عروسی میگرفتین😒

بعداز اذان دیگه شهادت تموم شده

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
اها فکردم 7 شب رفتی     7 صب تا 5:30 چه خبرههههههههههههههههههههههههههه من لی لی رضایی ر ...

رنگ مو رو همون روز گذاشتم آخه. ارایشو شینیونمو از ۱ شروع کرد. 

💎شرایط امروز تو نتیجه باورهای دیروز توست💎
هزینه های ما با پدرشوهرم بود اونم اون موقع دستش تنگ بود کلا تو آتلیه پونزده تا بیشتر نگرفتیم😬

مهم اینه که آن تایمی  

حاللا بیشتر مینداختی قدرت انتخابت بیشتر میشد

نهایتا 15 تاشو انتخاب میکردی

حالا که گذشت اما خوبه عکس داری از عروسیت

ما که همه هزینه ها با خودمون بود بعد مادر شوهرم منوی شام رو انتخاب کرد  همه جا هم طوری حرف میزنه که دیگران فکر میکنن اونا عروسی گرفتن

تازه به باباشم بخاطر عروسی ما یه پولی از طرف محل کارش دادن

درواقع اونا نه تنها خرجی نکردن بلگه سودم کردن

رنگ مو رو همون روز گذاشتم آخه. ارایشو شینیونمو از ۱ شروع کرد. 

چه ریسکی کردی دختر

معمولا رنگ باید یه روز جا بیوفته

آرایشگاه من کار ابرو و ناخن و رنگ و این داستاناشو دو روز جلوتر وقت داد

مهم اینه که آن تایمی     حاللا بیشتر مینداختی قدرت انتخابت بیشتر میشد نهایتا 15 تاشو انت ...

اوفففف چه حرص درارررر😁 بیخیال چیکار میشه کرد پدرمادرن دیگه😌 خوشبخت باشی همیشه😍

اوفففف چه حرص درارررر😁 بیخیال چیکار میشه کرد پدرمادرن دیگه😌 خوشبخت باشی همیشه😍

نه دیگه بقول شما منم پذیرفتمشون

فکر کن من هی ملاحظه شوهرم رو میکردم که کمتر هزینه کنه مامانش اومد یه غذا به غذاهامون اضافه کرد البته لابد بنده خدا اونم میخواسته همه چی تکمیل باشه و به اصطلاح بعدا حصرت بدل نمونم

منتها نمیدونم چرا از جیب شوهرم برام دل میسوزوندن  

الهی امین مرسی دوستم همچنین

ایشالا همه زوج ها خوشبخت شن

عروسی این دوست گلمون هم بسیار شیرین و خاطره انگیز بشه

چه ریسکی کردی دختر معمولا رنگ باید یه روز جا بیوفته آرایشگاه من کار ابرو و ناخن و رنگ و این داستان ...

میخواستم روز حنام با روز عروسیم متفاوت باشه برا همین. ن من همه کارارو همون روز برام انجام داد. تازه۷ تا عروس بودیم و همه هم عاااالی شده بودیم

💎شرایط امروز تو نتیجه باورهای دیروز توست💎
نه دیگه بقول شما منم پذیرفتمشون فکر کن من هی ملاحظه شوهرم رو میکردم که کمتر هزینه کنه مامانش اومد ی ...

...چه عروس خوب و مهربونی☺️😃...مهم اینه که به خیر و خوشی برگذار شده مراسمت😍⁦❤️⁩.  ان شاء ا‌... همه عروسا از جمله استارتر خوشبخت باشن و خوب زندگی کنن⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️