2777
2789
عنوان

مادرشوهر👵

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 41 پست

ولی من اگه بشم پدر عروس رو درمیارم والاااا

اونا پدر ما رو درآوردن ماهم باید یه حالی بکنیم

باید همه ظرفام بشوره جارو و کلا همه چی خخ

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
وقتی سوییچ ماشینو شارژرمو قایم میکنه چجوری حرص و جوش نزنم😢😢 پیز شدم تو این دوسالی که ازدواج کردم ...

هرکاری بکنید دورازجونتون خودتونم بکشید اونا کار خودشان رو میکنند چرا؟چون نقطه ضعف توک رو بدست آوردن ولی وقتی رو هرچیزی که شاید درون تان حرص وجوشه وقتی بی تفاوت باشید وحتی تو خونه همم جلو شوهرتون شکایت هم نکنیدچون همین شوهراتون گزارش میدن اونا عقب نشینی میکنند چون هدف شان حالا یا خواسته یانخواسته به زانو درآوردن شماهاست ویه جورایی لذت بردن ویا اقتدارشان رو به رخ شما کشیدن ......حالا شما یکماه دندون سرجگر بزارید ودربرابر اذیت هایشان بیخیال باشید وخونسرد ولبخند 99درصداونا عقب نشینی میکنند اینکار رو من کردم ونتیجه عالی گرفتم وگرنه دیگه یک قدمی سکته ودیوانگی بودم

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکاری بکنید دورازجونتون خودتونم بکشید اونا کار خودشان رو میکنند چرا؟چون نقطه ضعف توک رو بدست آوردن ...

یعنی به شوهرم نگم چکار میکنه مادرش؟

نی نیم نموند واسمون دل من وباباش خیلی گرفته از رفتنش میشه دعا کنید بعدی سالم بیاد تو دلم😢

ای بابا خدا کنه مادر شوهر خوبی بشیم والا مادرشوهر خودمون که همه جوره خودشو با ما مقایسه میکنه بچه هاشو عالی میدونه و مارو 😞😞😞

ولی شوهرم یه بار به شوخی گرفت و بهش گفت نکه پسرات خیلی تهفه ان اونم سریع گفت چیشون کمه شوهرم گفت اخلاق +پول

ولی مادرش کم نیاورد😐😐

دنیا به شایستگی هایت پاسخ میدهد نه به آرزوهایت ،پس شایسته آرزوهایت باش
ولی من اگه بشم پدر عروس رو درمیارم والاااا اونا پدر ما رو درآوردن ماهم باید یه حالی بکنیم باید همه ...

پس گله از مادرشوهر نکن چون اونا عقده اون موقع هاکه خودشون عروس بودن وزجر کشیدن دارن تلافی میکنندمگه نمیگی اشتباهه پس بعدها راه اشتباه رونرو

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

کلا وقتی عروس وارد میشه مادرا بچه میشن باور کن از بچه هم لجباز تر و حسود تر 

اتفاقی که برای من افتاد این بود 

اصلا به عنوان یه بزرگتر نمیشه روشون حساب کرد

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
یعنی به شوهرم نگم چکار میکنه مادرش؟

نه مگه تاحالا که گفتی چه گلی به سرتون زده شما یکماه هرجوری تازوند فقط دربرابرش بیخیال فقط بخند وشاد وشنگول خودت رونشون بده چون میگم اونا وقتی ببینند که عروس تو بحران ذلت قرار گرفته اونا توخوشی لذت قرار میگیرن اگه بخواهی چوب دست بگیری ویکه تاز بشی فقط خودت رو ضعیف وبیمار کردی چون اون برنده میدونه سعی کن باسیاست ودرایت وخونسردی از میدون به درش کن

نه مگه تاحالا که گفتی چه گلی به سرتون زده شما یکماه هرجوری تازوند فقط دربرابرش بیخیال فقط بخند وشاد ...

چه جالب باشه حتما انجامش میدم مرسی

نی نیم نموند واسمون دل من وباباش خیلی گرفته از رفتنش میشه دعا کنید بعدی سالم بیاد تو دلم😢
چه جالب باشه حتما انجامش میدم مرسی

امیدوارم که موفق بشی وبه درجات عالی برسید یه روزی به این روزها میخندید وشایدهم حسرت اینروزها روهم میخوریدازثانیه به ثانیه جوانی تون نهایت استفاده بهینه رو بکنید نمیدونید چه روزهای زیبایی دارید تجربه میکنید شاد وسرحال وسالم باشیدآمین

حق داری چون منم ازدست مادرشوهرم کشیدم وبر خلاف اینکه بخوام عقده هایم رو سر عروسم در بیارم برعکس کاری ...

ایشالا صد سال عمر کنی     

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور