2777
2789
عنوان

مادرشوهر👵

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 41 پست
من مادرشوهره دوتا عروس میشم😈😈😈

😂 رعایت کن مادر

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر شوهر منم فکر میکنه خیلی مادر شوهر خوبیه اما  فکر میکنه دختر بی ادبه بی هنر خودش لایق همه چ ...

همیشه شعار من اینه آنچه که برای خود میپسندی برای دیگری هم بپسند وآنچه که برای خود نمیپسندی برای دیگری هم نپسند اولا من یه دختر دارم ویه پسر ومیدونم اگه بخوام دختر غریبه ای که با هزاران آرزو توخونه پسر من اومده اذیت کنم حالا یا باشدت یا کم حتی یه نقطه خدا سر دختر خودم میاره که شکر خدا هم دخترم وهم عروسم دارای مادر شوهر خوب هستند ودغدغه این مسائل رو ندارند قدیمی ها گفتند دری رو نزن با انگشت که برایت میزنن با مشت

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
سعی میکنم🤣🤣🤣🤣 فکر کنم‌بعد از مادرشوهر شدن این چیزا دیگه دست خودم نباشه کلا بدجنسیه خونم‌ بره با ...

اون لحظه فکرکن دختره خودته😁

حاالا کو تا مادرشوهر بشی😊

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
البته منظورم شما نبودی ها به دلت نگیر اما فقط دلم از اون پر بود خواستم بگم

حق داری چون منم ازدست مادرشوهرم کشیدم وبر خلاف اینکه بخوام عقده هایم رو سر عروسم در بیارم برعکس کاری میکنم که یه روزی مردم ازته دل خدابیامرزی برام بفرسته واشک بریزه

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
منم زمانی که همسال شما بودم همین نکات رو تیک زدم تا اینکه دوسال است  که مادر شوهر شدم خدا رو شک ...

خدا خیرتون بده که دختر مردمو اذیت نمیکنید 

کاش مادرشوهرمن مثل شما بود😔

نی نیم نموند واسمون دل من وباباش خیلی گرفته از رفتنش میشه دعا کنید بعدی سالم بیاد تو دلم😢
حق داری چون منم ازدست مادرشوهرم کشیدم وبر خلاف اینکه بخوام عقده هایم رو سر عروسم در بیارم برعکس کاری ...

صدسال زنده باشین

نی نیم نموند واسمون دل من وباباش خیلی گرفته از رفتنش میشه دعا کنید بعدی سالم بیاد تو دلم😢

شماها سعی کنید مقتدر باشید دربرابر مادر شوهراتون ولی مهربون واگه اونا میتازونن بسپارید بخدا سعی کنید حرص بیخودی نخورید وقتی به سن من میرسید اونوقت نتیجه تخریب اون حرص وجوش ها رو تو فرزندانتون وزندگی تون وروح وروان وجسم تون میبیند واونوقت میفهمید که چقدر باختید حرص وجوش خوردید اونا راحت زندگی کردن ولی شما ها همیشه در تلاطم وعصبانیت بودید خواهشا بیخیال باشید 

مادرشوهر من بعد ازدواج هر جور تونست دل منو شکست حالا هم میگه من مادرشوهر نیستم فرشته ام برو مادرشوهرهای مردمو ببین

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...
شماها سعی کنید مقتدر باشید دربرابر مادر شوهراتون ولی مهربون واگه اونا میتازونن بسپارید بخدا سعی کنید ...

وقتی سوییچ ماشینو شارژرمو قایم میکنه چجوری حرص و جوش نزنم😢😢

پیز شدم تو این دوسالی که ازدواج کردم قبلش سنم خیلی کم معلوم میشد الان ....

شماها سعی کنید مقتدر باشید دربرابر مادر شوهراتون ولی مهربون واگه اونا میتازونن بسپارید بخدا سعی کنید ...

برای یه تازه عروس خیلی سخته حرص نخوره و مقتدر باشه اون با یه دنیا امید و آرزو ازدواج کرده

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...

اینایی که گفتی خصوصیات یه مادره نه یه شخص دیگه مخصوصا مادر شوهر بنظرم مادر برای این با ما اینقدر پر محبت رفتار میکنه چون مهر مادری داره و ما از پویت و خونشیم اینم بگم ما هم که عروسش هستیم باید خیلی چیزها رو رعایت کنیم حتی اگر بی تجربه باشیم من فکر میکنم احترام گذاشتن به بزرگترها ربطی به تجربه نداره و بیشتر به تربیت خانوادگی برمیگرده اگر هر کس روی اخلاق و رفتار خودش کار کنه و خودش رو برتر از دیگری ندونه دنیا گلستان میشه