2777
2789
عنوان

لباس مجلسی...

651 بازدید | 24 پست

سلام

من ی لباس مجلسی گرفتم که پشتش بازه و باید ازین لباس زیرایی که پشتشون بند نامرئی داره بخرم

ی مدل هست که بند پشتش مثل همه لباس زیرای معمولی سه ردیف قزن میخوره و بند پشتش که پلاستیک شفافه با همون دوخت معمولی به لباس متصل شده

ی مدل دیگه هست که بند پشتش با ی گیره فلزی به لباس متصل و تو قسمتی که بسته میشه هم باز با ی گیره فلزی بسته میشه و قزن نداره دیگه

نمیدونم کدوم بهتره و کدوم رو بگیرم که یهو باز نشه از زیر لباس

شما از کدوم راضی بودید؟

🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

يه نمونه هست پشت نداره،بندش مثل حلقه استين هست

كاش زندگى از آخر به اول بود..پير به دنيا مى آمديم..آنگاه در رخ داد يك عشق جوان مى شديم..سپس كودكى معصوم مى شديم و در، نيمه شبى با نوازش هاى مادر آرام مى ميمرديم..🌸
متوجه توضیحاتت نشدم خیلی عزیزم من یه سوتینی گرفتم که کلا پشت نداره. یعنی بند هاش به حالت آستین بالا ...

ممنون ببخشید بد توضیح دادم

ببین شکلشون مثل همین معمولیاس ولی تیکه پشتش پلاستیک شفافه

بعد این تیکه خب از دو طرف به لباس متصله دیگه

یک مدلش با دوخت متصل شده اون یکی مدل با ی گیره فلزی حالا میخوام بدونم اون که با دوخت متصله بهتره یا با گیره

فروشنده میگفت با گیره بهتره چون اینکه با دوخته ممکنه اون تیکه پلاستیکی پاره بشه ولی من میترسم اون که گیره فلزی داره باز بشه

🌷
عزیزم من چند باز خوندم نفهمیدم  لباس پشت باز خودش کاپ داره سوتین نمیبدن  سوتین ببندی خی ...

ببخشید بد توضیح دادم دوباره برای دوستمون توضیح دادم دقیقتر

نه این لباس احتیاج داره

🌷