من زیاد به این چیزا اعتقاد نداشتم خانواده شوهرم خیلی خیلی اعتقاد دارن تقریبا علت همه چیزو چشم زخم می دونن دائم در حال اسفند دود کردن و تخم مرغ شکوندن و دعا گرفتن هستن
حالا این بار که خونمون بودن باز اتفاقاتی افتاد که منم شک کردم نکنه واقعا چشم زخمه
من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعهاش یک دقیقهام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونیهای فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟
بار پیش داشتیم از مسافرت بر می گشتیم از خونه همون که میگم توی راه گفتیم توی همدان یک کم توقف کنیم ناهار بخریم سفال بخریم همون حین زنگ زد کجایید گفتیم همدان گفت خوش به حالتون و از این حرفا همین که از همدان خارج شدیم چند کیلومتر اونور تر ماشین چنان خراب شد که تا تهران بکسل شد و کلی خرج گذاشت رو دستمون و تا ساعت سه نصفه شب در به در بودیم
من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعهاش یک دقیقهام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونیهای فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟
یه دفعه دیگه گوشواره تو گوشم بود خیلی به طلاها دقت دارن منم اون گوشواره را خیلی وقت بود داشتم نمی دونم چرا اون بار به چشمش اومده بود بعد چند روز به طور عجیبی اتفاقی همسرم انداخته بودش تو آشغالا
اره تاثیر داره یه جورایی انرژی منفیش بیشتر میشه .مثلا هستن کسانی ک خیلی هم زشتن اما انقد نگرانن ک چشم نشن همونا راه ب راه چشم میخورن.در کل زیاد بهش فکر نکن .تو خونه اسفند زیاد دود کن اگ کسی رفت و امد میکنه سریع دود کن ولی دیگ نگران عواقبش نباش رفع میشه خودش