2777
2789
عنوان

به نظرتون این هم از چشم زخمه

357 بازدید | 27 پست

من زیاد به این چیزا اعتقاد نداشتم خانواده شوهرم خیلی خیلی اعتقاد دارن تقریبا علت همه چیزو چشم زخم می دونن دائم در حال اسفند دود کردن و تخم مرغ شکوندن و دعا گرفتن هستن 

حالا این بار که خونمون بودن باز اتفاقاتی افتاد که منم شک کردم نکنه واقعا چشم زخمه

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکیشون هست هر موقع چیزی میگه اتفاق بدی می افته این بار ناخودآگاه از وقتی اومدن و تو چند روزی که بودن همش نگران بودم

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟

امروز سگمون مرد به طور مشکوکی از روزی که اینا رفتن مریض شد دو سه روز مریض بود امروز هم یه دفعه مرد

اینکه چشم زخم وجود داره هیچ شکی توش نیس و اینکه منشا خیلی از اتفاقات و انرژی های منفی هم هست شکی نیس ...

خودشون شدید اعتقاد دارن خیلی زیاد

یکیشون هست هر موقع چیزی میگه اتفاق بدی می افته این بار ناخودآگاه از وقتی اومدن و تو چند روزی که بودن ...

داری اشتباه ترین کار ممکن و میکنی .کسی ک دایم بترسه از چشم خوردن دایمم چشم میخوره دایمم داستان داره .انگشتر فیروزه دستت کن .لباس سبز بپوش

بار پیش داشتیم از مسافرت بر می گشتیم از خونه همون که میگم توی راه  گفتیم توی همدان یک کم توقف کنیم ناهار بخریم سفال بخریم همون حین زنگ زد کجایید گفتیم همدان گفت خوش به حالتون و از این حرفا همین که از همدان خارج شدیم چند کیلومتر اونور تر ماشین چنان خراب شد که تا تهران بکسل شد و کلی خرج گذاشت رو دستمون و تا ساعت سه نصفه شب در به در بودیم

داری اشتباه ترین کار ممکن و میکنی .کسی ک دایم بترسه از چشم خوردن دایمم چشم میخوره دایمم داستان داره ...

جدا تاثیر داره ؟ کاش زودتر می دونستم

بار پیش داشتیم از مسافرت بر می گشتیم از خونه همون که میگم توی راه  گفتیم توی همدان یک کم توقف ک ...

بعضی ادما حسود و بخیل نیستن همون اه حسرت داری ک میکشن میگن خوش ب حالت ادمو نابود میکنه 

یه دفعه دیگه گوشواره تو گوشم بود خیلی به طلاها دقت دارن منم اون گوشواره را خیلی وقت بود داشتم نمی دونم چرا اون بار به چشمش اومده بود بعد چند روز به طور عجیبی اتفاقی همسرم انداخته بودش تو آشغالا

بار پیش داشتیم از مسافرت بر می گشتیم از خونه همون که میگم توی راه  گفتیم توی همدان یک کم توقف ک ...

یاعلییی بایددوری کردازاین ادما چ چشمایی😳حتمااسفنددودکن همیشه

پروردگارا فقیر آن است ک تورا ندارد..♡
جدا تاثیر داره ؟ کاش زودتر می دونستم

اره تاثیر داره یه جورایی انرژی منفیش بیشتر میشه .مثلا هستن کسانی ک خیلی هم زشتن اما انقد نگرانن ک چشم نشن همونا راه ب راه چشم میخورن.در کل زیاد بهش فکر نکن .تو خونه اسفند زیاد دود کن اگ کسی رفت و امد میکنه سریع دود کن ولی دیگ نگران عواقبش نباش رفع میشه خودش