2777
2789

یک عدد تخت کودک،چهار دست لباس سایز ۱،دو دست سایز ۲،جوراب،فین گیر،تب سنج،کریر و کالسکه دلیجان،شیشه شیر،پستونک،پیش بند،دو سه دست لباس واسه بیرون رفتن،زیرانداز تعویض پوشک،خود پوشک ،کلاه ،حوله،ناخنگیر کوچیک،پاپوش دو جفت،همینا به درد میخوره،هرچی کم بود دوباره میخری قحطیش نیومده،الکی پولارو خرج نکن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من چون هفته دیگه میرم سونو آنومالی جنسیتش مشخص نبود فعلا فقط تخت و تو بادی سایز صفر خریدم انشالا از هفته دیگه شروع میکنم واسه خرید من میخوام تا قبل از ابان همه وسایل اصلی بزرگ بخرم چون ۱۰۰‎٪دوباره همه چیز گرون میشه

اگه سخت نمیشه بگو چیا چه مارکی خریدی 

کالاسکه و‌کریر مادر کر. وسایل بهداشتی وی کر. تخت نخریدم ولی گهواره بی بی کو .و کمد و شلف و لوستر و ساعت از آپادانا. اسباب بازی هم کلا نخریدم فقط چندتا عروسک تزیینی. لباس هم قاطی خریدم برند مشخصی نیس. فرش هم از شهرفرش گرفتم. دگ همینا فک کنم تموم شد

عکس بذارید بگید تقریبا چقدر میشه کل سیسمونی

بستگی به بودجه داره من شخصا فقط وسایل ضروری میخوام بخرم وسایل نوزادی که تا شش ماهگی مورد استفاده هست مابقی بعد که انشالله بدنیا اومد میخرم

کالاسکه و‌کریر مادر کر. وسایل بهداشتی وی کر. تخت نخریدم ولی گهواره بی بی کو .و کمد و شلف و لوستر و س ...

کالسکه و کریر چند خریدی؟!واسه خرید کریر باید به چه چیزهای دقت کرد؟!ساک نوازد خریدی؟!

آره منم تازه خریدم ولی خیلی چیزارو دیدم گرونتر شدن 

خیلی وحشتناکه دوست من تخت خرید واسم عکس فرستاد که اگه پسندیدم منم بخرم تا من تصمیم گرفتم تخت ۱۹۰۰شد 😳۳۵۵۰

خیلی وحشتناکه دوست من تخت خرید واسم عکس فرستاد که اگه پسندیدم منم بخرم تا من تصمیم گرفتم تخت ۱۹۰۰شد ...

سرویس چوبش شد ۶ تومن😥😥😓

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚
کالسکه و کریر چند خریدی؟!واسه خرید کریر باید به چه چیزهای دقت کرد؟!ساک نوازد خریدی؟!

یک و چهارصد خریدم کریر کلا سبک باشه بهتره اینی،ک من گرفتم سه کیلوعه فروشندش که میگفت از همه سبک تره و صندلی ماشین هم میشه فقط بیس نداره با کمربند قفل میشه اینجور کریر ها بهترن چون بیشتر استفاده میشه کرد ازشون و اینکه کلا گریر مقاوم باشع خودت ببینیشون متوجهش میشی بعضیاش واقعا قابل اطمینان نیستن ولی کالاسکش زیادی بزرگه اما ایمن تره. ساک نم رو خودس نداشت من دگ نخریدم چود از ساکای بزرگ بدم میوند