2777
2789

من خونه مادر شوهرم يه جن گرفتيم كلي هم بادكنك چسبودم به سقف و اينقدم رقصيدم كه تا دوروز پا درد داشتم كليم خوش گذشت

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
من خونه مادر شوهرم يه جن گرفتيم كلي هم بادكنك چسبودم به سقف و اينقدم رقصيدم كه تا دوروز پا درد داشتم ...

درمورد کادو نظر بدیددددد

تورامیخواهم برای همه ی عمر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه امکانش هست واستون تنهایی برید یه رستورانی کافه ای و هماهنگ کنید باهاشون .کیک بخرین بدین به صاحب اونجا و ...و بسپارید که ازتون که سفارش گرفتن قبل از اینکه غذاتونو بیارن کیک و بیارن و شمع و آهنگ و...

بعد به هنسرتون بگید که بریم بیرون و...بعد بگید بریم رستوران چیزی بخوریم و...بعد برید جایی ک رزرو کرده بودین و ....

درمورد کادو نظر بدیددددد

سالگرد ما رسم داريم فقط شوهر و خانواده شوهر كادو ميدن 😎😎😎😎

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

من دوس دارم جشن سالگرد دونفره باشی چون ادم دوس داره دائم مرور خاطره کنه کسی نباشه بهتره 

اگ میخواین خونه تون بگیرین هزینه رزرو هم ندارین مثلا اگ شوهرتون قراره ساعت ۷ بیاد خونه یک ساعت زودتر بهش زنگ بزنید بگین حالتون بد شده زودتر بیاد خونه(اول مطمئن شین جنبه دادن اون استرس رو داره یا ن ) چون سالگرد عروسی تونه سالن رو تزیین نکنید ک ب محض ورود متوجه بشه یکی از اتاق خواب هارو تزیین کنید😁 با کیک و هدیه و رژ قرمز😂

هدیه یه چیزی بخرین ک صد درصد مطمئن هستین ازش استفاده ابزاری میکنه یا چیزی ک این مدت میخاد بخره حالا ب هر دلیلی نتونسته 

شام رو هم میتونید ب ی رستوران برین یا خودتون مفصل اشپزی کنید ... خوشبگذره 

میشه برای رسیدن به دوتا از ارزو هام دوتا صلوات بفرستین؟😍😊

ما جشنمون فقط خانواده هامون و دوستامون بودن

یه مجلس کوچک باحال، خیلی هم خوش گذشت

شما هم هرجور بهتون خوش میگذره همون کار بکنین

کادو واسه مردها ببین چی نیاز داره همون بخر ، دوربین، موبایل...

دستمو ول نکن🤲🏻
کجایی هستین‌شما دیگه چرا خانوادش😢

نميدونم والله من تو جمع خانوادشون گفتم چي برات بخرم واسه سالگرد يهو همه گفتن واييي تو نبايد بگيري كه همسرت و بقيه بايد براي تو بخرن مام سالگرد دوم بود امسال ولي همه بهم كادو دادن يعني دايي هاش و حتي دوست مامانش اينا و گفتن سالگرد زن واسه شوهر كادو نميخره كه