2777
2789
عنوان

۱۳روز بعداز hcg

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 33 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولی من خودم میدونسم باردارم اخه همش بیحال بودم تو امتحانات دانشگام بود خعلی سخت بو.‌ینی اخراش از حال ...

منم همش خواب الودم نوک سینمم درد میکنه زیر دلمم که گاهی تیر میکششه ودرد میکنه کمی کمر دردم دارم دعا کن منم مادر شده باشم

وقتی مامان شدم انقدر بی بی چک میزارم تا تموم اون بی بی چکای منفیم جبران بشه 😔انقد که دیگه حسرتش از دلم بره برام دعاکنید براهمه منتظرا
ان شالله عزیزم چند روزمونده ب پریودیت؟

والامن پریودام نامنظمه دقیق نمیدونم ولی امروز روز ۲۶پریم بود

وقتی مامان شدم انقدر بی بی چک میزارم تا تموم اون بی بی چکای منفیم جبران بشه 😔انقد که دیگه حسرتش از دلم بره برام دعاکنید براهمه منتظرا

ببین عزیزم..امکانداره روزه ۱۴ پریودیت یا۱۲مه ش نگرفته باشه لقاح...اجی من از همین امپولا زد ‌‌روز۱۲ پریودش رفت سونو گف فولیکولات ۷و۵ هستن‌ و امکان نداره بارداربشی این ماه....دید ک از پریودیش گذشت تست زدم منفی شد...میخاس بره امپول بزنه پریودشه..اما بعد از۱۵ روز  ک‌ از وقتش گذشت دید مثبت شده تستش...دکتر گف فولیکولا دیر رشد کردن و و۱۲ پریودیت لقاح صورت نگرفت دیر تر صورت گزفت و دیزترم نشون داد..هرجی فقط خدا بخواد

ببین عزیزم..امکانداره روزه ۱۴ پریودیت یا۱۲مه ش نگرفته باشه لقاح...اجی من از همین امپولا زد ‌‌روز۱۲ پ ...

واقعا هرچی خدا بخواد همونه دعاکنید برام

از علایم بارداری میتونه باشه

وای خدا ینی میشه😥

به نظرتون فردا بزنم بی بی چک شاید مثبت شد؟

شایدم دیر نشون بده..واسه تو..جون پریودت نامنظمه..واسه سایزفولیکول نرفته بودی؟

چرا رفتم روز ۱۳ یدونه ۲۴ یدونه ۱۷ داشتم بقیشونم نگفت فک کنم کوچیک بودن بعدم همونروز دوتا امپول زدم

ولی دیرگرفته..جون دیر ازاد شدن..من روز ۷ و۸پریودی استفاده کردم

وای خدا از دهنت بشنوه 😍😘😘😘😘