2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون دیوونه میشی جدی میگم ضمنا خودمم تموم برگه ها رو پاره کردم بخدا ترسیدم خیلی هم ترسیدم شب خواب دید ...

خوب میکنی 

این کارا استاد و راهنما می خواد یه وقت میفتی تو چاه اون وقت نمی تونن درت بیارن 

من خودمم استعداد دارم ولی سراغ این چیزا نمیرم چون یه چیز ناشناختس ممکنه توش گم شم و بلدم نیستم خودمو بکشم بیرون 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
فقط اینو بدونید که یک هفته فقط صبحانه ۷ عدد گندم میخوردم ناهار فقط سبزی های سبز که اونم خودم باید می ...

این دیگه رژیم چشم سوم نبوده رژیم چیز دیگه بوده 🤣🤣🤣🤣

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
خوب میکنی  این کارا استاد و راهنما می خواد یه وقت میفتی تو چاه اون وقت نمی تونن درت بیارن  ...

دقیقا باهات موافقم به هرکسی هم که دوست داره توی این کارا سرک بکشه توصیه میکنم نکنه این کارو بخدا عاقبت خوبی نداره کار آدم های معمولی نیست 

یه جوری بسازید که اگر خراب شد خودتون زیر آوارش له نشید
دقیقا باهات موافقم به هرکسی هم که دوست داره توی این کارا سرک بکشه توصیه میکنم نکنه این کارو بخدا عاق ...

بله باید یه ادم کار بلد راهنماییت کنه شما وقتی تو یه جایی بری که بلد نباشی حتما گم میشی 

ببینید بچه ها من بعد مدتها میخوام شوهرمو تنبیه کنم شب نرم پیشش بخوابم وتواتاق تنها باشم😰 بحثو‌ تموم ...

بنظرم بدو بپر پیشش تا لولو نخوردتت شاید امشب این حرفامون باعث کار خیر شد و باعث آشتی شما دوتا شدیم🤣😂

یه جوری بسازید که اگر خراب شد خودتون زیر آوارش له نشید

عزیزم میتونی تو گوگل بزنی و اطلاعات کسب کنی

چشم برزخی هم بهش میگن. یعنی کسایی که میتونن باطن افراد رو ببینن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

تو قبایل افریقایی جادوگرای قبیله اون قسمت جمجمه رو سوراخ میکنن که چشم سومشون فعال بشه. 

تو هند هم که دیدین خال قرمز میزارن روش.

یه سری هاله بدن افراد رو میشه باهاش دید بیماریها رو تشخیص داد و از این قبیل کارا.