نه عزیزم واسه این چیزا نیست باهاش میتونی جن ببینی کارهای احضار ارواح و جن انجام بدی اون فیلم فقط یه ...
نههه من فیلمشودیدممم بامن بحث نکن😂😂😂
آی ام امام رضایی😍. خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز ❤ همیشه بهم حواست هست . 👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !
بله یه رژیم های ریاضتی هست که باید ریاضت بکشی و واقعا اتفاقات عجیبی میوفته و هنوزم برام میوفته مثلا من الان خرمشهرم ولی اهل خرم آبادم گاهی برای یک صدم ثانیه تصویری که حتی صدا هم داره رو میبینم مثلا پدرم که داره توی فلان میدون خرم آباد راه میره بعد بارها امتحان کردم زنگ زدم به کسانی که میدیدمشون و میگفتن آره فلان جاییم بعد درست همونی بود که من دیدم ولی نمیتونم ادامه دار ببینم خیلی کوتاهه ترسیدم و ادامه ندادم
یه جوری بسازید که اگر خراب شد خودتون زیر آوارش له نشید
میگن آدم های نخستین همه چشم سومشون باز بوده برا همینه ما دیگه نه معجزه میبینیم و نه باور میکنیم مثلا یه هد هد حرف بزنه ولی چشم سوم که باز باشه هد هد با سلیمان حرف میزنه
یه جوری بسازید که اگر خراب شد خودتون زیر آوارش له نشید