nnegaran مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 221 عنوان داداشم 324 بازدید | 12 پست تو رو خدا برا داداشم دعا کنید دلش آروم بشه تو رو خدا الهی که همتون از ته دل شاد باشید 1397/05/27 | 22:59 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryam1376 عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 4543 برای همتون دعا میکنم امیدوارم همگی حاجت روا شین من خود به چشم خویشتن دیدم ک جانم میرود..
77_rozgol عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 30939 انشالله بحق امام رضا دلش اروم بشه چیشده مگه تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبته لبخند بزن دوستم :)
.._niva عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 7453 انشالله ب حق امام محمد باقر داداشت آرامش بگیره.میشه بپرسم چشه؟ خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
helen21 عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 13800 نشاالله خدا دلتونو روم کنه و قلبتون رو شاد سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
nnegaran مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 221 افتاده تو دام اعتیاد افسردگی شدید گرفته دوروز پیش از بالای در اتاقش دیدیم داره پارچه می بنده به پنکه خودشو بکشه تا امروز همش یکی باهاش بود کاری دست خودش نده امروز مجبور شدیم به زور ببریمش ترکش بدن دلم داره میترکه تورو خدا براش دعا کنید تورو خداااا
نازگل۹۶۹۶ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 2409 افتاده تو دام اعتیاد افسردگی شدید گرفته دوروز پیش از بالای در اتاقش دیدیم داره پارچه می بنده به پنکه ... چشم دعا میکنم براش ان شالله از شر اعتیاد خلاص شه و همیشه پاک و خوشبخت باشهبردینش کمپ؟ صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین
nnegaran مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 221 چشم دعا میکنم براش ان شالله از شر اعتیاد خلاص شه و همیشه پاک و خوشبخت باشه بردینش کمپ؟ آره تقلامی کرد نره ولی یه صدا هم ازش در نیومد خیلی نا امیده از خودش خسته ست فقطمیخواد نباشه به پوچی مطلق رسیده
نازگل۹۶۹۶ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 2409 آره تقلامی کرد نره ولی یه صدا هم ازش در نیومد خیلی نا امیده از خودش خسته ست فقطمیخواد نباشه به پوچی ... ان شالله ترک میکنه و زندگیش خوبه خوب میشه صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین
nnegaran مدیر استارتر عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 221 ان شالله ترک میکنه و زندگیش خوبه خوب میشه میترسم ازمون کینه به دل بگیره خودشو بکشه
نازگل۹۶۹۶ عضویت: 1396/11/23 تعداد پست: 2409 میترسم ازمون کینه به دل بگیره خودشو بکشه خدا نکنه عزیزمفقط زود از کمپ بیرونش نیارین بزارین خوب ترک کنهو بعد بیرون اومدنش هم کنترلش کنین نزارین تنها بمونه مواظبش باشین ان شالله که ترک میکنه صلوات برا تعبیر نشدن خواب داداشم وخوب باشه وبراظهورآقا بفرستین دعا کنین شهریور عروسیم بشه خدا حاجتتون رو بده😙😙😙الهی آمین