2777
2789
چند سیکلت هستی من ب نظرم دیروز تخمک گذاریم بود ولی خب ب خاطر قمر در عقرب نزدیکی نداشتم ب نظرت امش ...

اره اقدام کنید اگر کیت بزنی معلوم میشه گذشته یان

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
چند سیکلت هستی من ب نظرم دیروز تخمک گذاریم بود ولی خب ب خاطر قمر در عقرب نزدیکی نداشتم ب نظرت امش ...

من از کیت استفاده کردم دیروز یک خط کمرنگ انداخت.تومیت نوشته تازه خط پررنگ بشه بیست و چهار تاسی و شیش ساعت مونده تا تخمک ازاد بشه.پس اگر علائمشو داشتی دیروز تازه امشب و فرداشب موقعه اقدامته

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شنیدم قمر در عقربه ان شا الله فردا ظهر اقدام کن تا خیالت هم راحت باشه 

روزها اصلا نباید اقدام کرد حتما باید شب باشه و ساعت اولیه شب هم نباشه و هرچی به اخر شب تر هم باشه بهتره

یعنی امشب تموم میشه حتمان  مطمعنم کنین

روز اقدام نکنید همونقدر که قمر درعقرب و باید رعایت کرد سه شنبه شب که میشه فرداش چهار شنبه هم نباید اقدام کرد و روز ها هم نباید اقدام کرد

روزها اصلا نباید اقدام کرد حتما باید شب باشه و ساعت اولیه شب هم نباشه و هرچی به اخر شب تر هم باشه به ...

عه نمیدونستم من خودم صبحا نشد چون همسرم نبود خداروشکر خدا همه رو کمک کنه ماهم بین بقیه

ان شا الله فردا شب اقدام میکنن

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂

اگه یکی ندونه قمر در عقرب اصن اطلایی نداشته باشه اقدام کرده باشه چی من روز پنجشنبه اقدام کردم اما اصن اطلاعی نداشتم از قمر در عقرب انشاله تخمک گذاری نکردم اون روز

خیر تا فرداس

تقویم قمردرعقرب سال نود و هفت رو نگاه کنید دهو سی و پنج دقیقه نوشته

عه نمیدونستم من خودم صبحا نشد چون همسرم نبود خداروشکر خدا همه رو کمک کنه ماهم بین بقیه ان شا الله ف ...

ان شاالله

الان نگاه کردم تونت دوتا تقویم وجود داشت  مال نود وهفت که ساعت هاش فرق داره چرا نمیدونم.اینجوری ادم از کجا بفهمه کدومش درسته؟

الان نگاه کردم تونت دوتا تقویم وجود داشت  مال نود وهفت که ساعت هاش فرق داره چرا نمیدونم.اینجوری ...

بزار هر دوتا ساعت که گذشت ادم اون موقع اقدام کنه یعنی ۱۲ونیم ب بعد ک دوتاش درست باشه

منم همینطور چند ماه پشت سر هم تخمک گذاریم قمر در عقربه شما رعایت میکنی یا نه توجه نمیکنی؟؟

توحه نمیکنم عزیزم.اخه با این حساب اصلا نمیشه بچه دار شد

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
توحه نمیکنم عزیزم.اخه با این حساب اصلا نمیشه بچه دار شد

علت این مشکلاتی که برای جنین ها بوجود میاد یا سقط میشن یا دچار منگلی یا ناقص الخلقه برای رعایت نکردن همین موضوعاته.خدا راهنمایی کرده بعد ما با رعایت نکردن بعدا شکایت میکنیم که خدا چرا ماباید برای بچمون همچین اتفاقاتی بیافته.

علت این مشکلاتی که برای جنین ها بوجود میاد یا سقط میشن یا دچار منگلی یا ناقص الخلقه برای رعایت نکردن ...

من اصن اطلاعی از عقرب در قمر نداشتم و پنجشنبه این کارو کردم اما امیدوارم ک تخمک گذاری نکردم 

من اصن اطلاعی از عقرب در قمر نداشتم و پنجشنبه این کارو کردم اما امیدوارم ک تخمک گذاری نکردم 

اره منم سه روز قمردرعقرب اقدام داشتم و بعدش تقویم و نگاه کردم و دیدم قمر در عقرب بود ولی خدارو شکر تخمک گذاریم اون موقع نبود