2777
2789
عنوان

نيني ٣قلو

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 94 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی عزیزم انشالله خدا کمکت میکنه و طوری نمیشه اگه طبیعی باردار شدی احتمالا رحمت امادگی تحمل ۳ تاشو داره اگه با دارو و اینا باردار شدی حتما تحت نظر باش و دستورات دکتر و انجام بده

انشالله بهترینا واست اتفاق بیفته

ای جووووووونم😍😍😍خدا هرسه رو برات نگه داره الهی...

با دارو باردار شدی؟؟؟چی بوده؟؟؟؟

خدایا هزاران بار تورا سپاس بخاطر حس زیبای مادری که نصیبم کردی....خدایا پناهش باش،جهان تاریکی محض است؛میترسم ،کنارش باش 🙏                                                  ❤لاحول ولاقوة الا بالله العلي العظيم❤

دو قلش کن سه قل خیلیه سختته  ریسک بالایی. داره بارداریت استراحت مطلق باید باشی  من بودم سقط شد دو قلو زایمان زودرس 

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی

من. دوقلو دارم طبيعتا خيلي سختي داره بخصوص اگر مادر حساسي باشي من رو غذاشون حساسم و خواستم كنار شير كمكي شير خودمم بخورن براي هميين خيلي اذيت شدم اما الان با شوهرم خدارو شكر ميكنم كه دوتان باهم بزرگ ميشن و همبازين و تو يه زايمان دوتا بودن 😅😅

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
من ميخوام دكتر ميگه شايد نارس باشن و زود دنيا بيان همشون از بين برن

دکترت چقد انرزی منفی میده

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
من ميخوام دكتر ميگه شايد نارس باشن و زود دنيا بيان همشون از بين برن

فقط فقط استراحت مطلق کن .اگه تونستی سه تاشو نگه دار بسپر بخدا

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.