2789
عنوان

روز مره گی ها

177 بازدید | 13 پست

چند روز یک بار جارو میزنید خونه رو؟

چند روز یک بار لباسشویی روشن میکنید؟؟

چه وقت هایی خونه رو مرتب میکنید؟؟

چه وقت هایی میرین بیرون؟؟

از روز مرگی هاتون بگید دوس دارم بدونم

دوروز یبار جارو

هرروز مرتب کردن

هرروز ماشین لباسشویی

دوروز یبار دوساعت خونه مادرم میرم که دودیقه راهه

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞

جارو 1روز درمیون.لباسشویی 2روز در میون.بیرونم کم میرم.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هر وقت لازم باشه اینکارارو میکنم ...گاهی هروز جارو میکشم گاهی هفته ای یبار   

بیرونم جدیدا هیچی ...    قبلا اخر هفته ها با همسر.. طول هفته هم خودم

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

هفته ای یک بار یا هر دوهفته جارو میزنم

مهمون دار باشم هر روز

هر وقت هوای بیرون کنیم با شوهرم میرم یا گاهی هم تنها

خونه رو هم هر روز باید صاف و صوف کنی 

ماشین هم دید به دیر

گوشی لعنتی و داستان جذاب هزار چم لعنتی یک هفته زمین گیرم کرده خونه خمیر😡

خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!

هر دوهفته جارو میکشم و تمیزکاری . هر روز تقریبا مرتب سطحی . بیرون هر روز حداقل یه دور کوتاه میزنم .   هر روزم میرم خونع مامانم  قبل اومدن شوهرم برمیگردم خونه

تو مملکتی زندگی میکنیم  که ادعای دین و دیانت دارن ولی روش یزید و شمر رو پیش گرفتن
جارو هر 50 روز یک بار. مرتب کردن هر روز. لباسشویی هفته ای 1 بار. گردگیری هم  هفته ای 1 بار. تمی ...

یعنی شما    هر   2 ماه جارو میکشید ؟

تو مملکتی زندگی میکنیم  که ادعای دین و دیانت دارن ولی روش یزید و شمر رو پیش گرفتن

جارو هر روز

مرتب کردن هر روز 

لباسشویی دو روز یه بار 

هفته ای یک بار پارک یامهمونی شب نشینی می ریم 

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
چطور تحمل میکنین ؟ 

نیاز به تحمل نیست. اصلا کثیف نمیشه. بچه کوچیک ندارم. رو فرشی هم میذارم. نصف روز هم خونه نیستیم. میز ناهار خوری هم توی اشپزخونه هست که روزانه تمیز میشه. دیگه سالن و اتاق ها اصلا کثیف نمیشه