2777
2789
عنوان

دسرایی که بلدین چین؟

250 بازدید | 16 پست

من عاشق درس کردن دسرم .من خودم تیرامیسو کیک یخچالی و چیز کیک بلدم .ازین دسر اماده هاهم با دستورای من دراوردی درس میکنم مثلا یه جور کیک سرد درس میکنم با بیسکوییت و ژله و خامه یا همین الان یه دسر درس کردم بیسکوییت ستاکو خیس کردم با شیر  گذاشتم کف ظرف روش کاکائو رنده شده کوکتل اجیل شیرین و موز ریختم یه بسته دسر نارگیلی رو با شیر درس کردم و وقتی سفت شد ریختم روش و بازم موزو خورده بیسکوییتو اجیل شیرینی و  پودر کاکائو زدم بهش الانم تو بخچالهدباید دوساعت خنک شه بعد میشه استفاده کرد 😋

اگه خواستین عکسو دستور بقیشونم میذارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعی

چقدر زشت و بی ادبانه

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
به به دست مریزاد عزیزم میشه دستور تیرامیسوی لیوانی بدون تخم مرغ بزاری

چشم.ببین واسه تیرامیسو بدون تخم مرغ من یه پیشنهاد دارم یه پودرای تیرامیسو هست توی فروشگاها که فقط کافیه با شیر مخلوط کنی و هم بزنی تا خامش به دست بیاد عکسشو میذارم.وقتی خامشو درس کردی بیسکوییت لیدی فینگر یا هر بیسکوییتی که دوسداریم میشه  توی یه لیوان کاپوچینو که درس کردی و خنک شده خیس میکنی و میچینی تو لیوانت .یه ردیف بیسکوییت میچینی و ازون خامه میریزی روش من رو خامه ام پودر کاکائو و موز یا هر میوه ی دیگه ای مثل توت فرنگی و گردو خورد شده  میریزم .همینجوری لایه هارو میچینی یه لایه بیسکوییت یه لایه خامه و مخلفات  تا لایه اخر که خامه و تزیین روشه بعدم میذاری تو یخچال هرچی بیشتر بمونه خوشمزه تر میشه