2789
عنوان

رنگ كردن كفش

556 بازدید | 5 پست

دوستان كسي بوده كفش رنگ كرده باشه؟ من يه كفش سفيد دارم ميخوام مشكيش كنم . كسي تجربه اي داره؟ 

رنگ مخصوص كفش هست؟ از كجا ميشه خريد ؟ 

ميشه واكس مشكي زد؟ 

جايي هست اينكارو برامون انجام بده؟

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

جاری من این کاروکرده بوودکفش سفیدشوصورتی کرده بودبرای یه مجلسی که ست لباسش بشه  

خوب شده بود

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

جاری من این کاروکرده بوودکفش سفیدشوصورتی کرده بودبرای یه مجلسی که ست لباسش بشه   خوب شده بود

نميدونيد چطوري اينكارو كرده بود ؟ 

ايشالا درمان سرطان كشف بشه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بارنگ اکریلیک رنگ کرده بودعزیزم ، خ خوب شده بود 

یه کفش مشکی هم داشت اونوسفیدزده بود

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین