2777
2789
عنوان

نوشتن جمله ...

126 بازدید | 17 پست

سلام من تازه عضو شدم میخوام یه جمله قشنگ بنویسم داخل پستم نمیشه چطوری بذارم؟؟؟؟

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
داخل پست؟ منظورتون امضاست؟ 

آره 😓

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم مشکل تو رو دارم،عضویتتم مبارک 

ممنون عزیزم

گوشه سمت چپ صفحه روی عکستون بزنین بعد نی نی سایت من، روی اون سه خط تیره کلیک کنین، اطلاعات کاربری، بیاین پایین ویرایش رو بزنین قسمت امضا متنتونو بنویسین

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 
 گوشه سمت چپ صفحه روی عکستون بزنین بعد نی نی سایت من، روی اون سه خط تیره کلیک کنین، اطلاعات کار ...

خیلی ممنون خیلی ممنون😘😗

نمیشه😭😭😭😭

چرا نمیشه؟ روی اطلاعات کاربری بزنین بعد بیاین پایین حتما روی..  ویرایش...  کلیک کنین قسمت امضا متنو وارد کنین 

چرا نمیشه؟ روی اطلاعات کاربری بزنین بعد بیاین پایین حتما روی..  ویرایش...  کلیک کنین قسمت ...

من رویچی اطلاعات کاربری میزنم اما هیچی نمیاد😢😢

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

من رویچی اطلاعات کاربری میزنم اما هیچی نمیاد😢😢

من متوجه نمی شم دقیقا مشکلت چیه مراحلشو می زارم امیدوارم موفق بشی.