mijo مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 2452 عنوان قیمت مقوا ؟؟؟؟ 103 بازدید | 7 پست ببخشید ک همچین سوال مسخره ای پرسیدم😆واقعا عجله دارم و میخوام بدونم قیمتش چنده؟؟؟مقوا سفید خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤ 1397/05/27 | 13:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mijo مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 2452 حدودا خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
sweet_warrior عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 890 چند گرمي؟ اشتنباخ فابريانو؟؟؟ چي؟؟؟ مايلم اعضا و بافت هاي بدنم را در زمان مرگم اهدا كنم، باشد كه ادامه ي زندگي اجزاي وجودم، نجات بخش زندگي ديگري باشد 🙏🏻😌
mijo مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 2452 چند گرمي؟ اشتنباخ فابريانو؟؟؟ چي؟؟؟ عزیزم متوجه منظورت نشدم😮😮از همبن مقوا سفیدایی ک مدرسه میبردیم دیگهمن الان متاهلم و خیلیییی وقته پیش نیومده مقوا بخرم...الانم میخوام بدونم قیمتش چقده خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤
شیرین_عسل13 عضویت: 1392/08/07 تعداد پست: 17329 چند گرمي؟ اشتنباخ فابريانو؟؟؟ چي؟؟؟ من فقط میدونم مقوا رنگی داریم وسیاه سفید چ اسمایی داره این بلا گرفته🤣🤣🤣 پیج شال و روسری ماهلین mahlin_scarf1
sweet_warrior عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 890 عزیزم متوجه منظورت نشدم😮😮 از همبن مقوا سفیدایی ک مدرسه میبردیم دیگه من الان متاهلم و خیلیییی ... عزيزم مقوا گرم هاي مختلف و جنس هاي مختلف داره. كه هركدوم فرق داره فيمتش مايلم اعضا و بافت هاي بدنم را در زمان مرگم اهدا كنم، باشد كه ادامه ي زندگي اجزاي وجودم، نجات بخش زندگي ديگري باشد 🙏🏻😌
sweet_warrior عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 890 من فقط میدونم مقوا رنگی داریم وسیاه سفید چ اسمایی داره این بلا گرفته🤣🤣🤣 من طراحي صنعتي خوندم، خيلي سر و كار داشتم با اسنجور چيزا مايلم اعضا و بافت هاي بدنم را در زمان مرگم اهدا كنم، باشد كه ادامه ي زندگي اجزاي وجودم، نجات بخش زندگي ديگري باشد 🙏🏻😌
mijo مدیر استارتر عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 2452 عزيزم مقوا گرم هاي مختلف و جنس هاي مختلف داره. كه هركدوم فرق داره فيمتش اهان ... چه پیچیده شد 😆من نمیدونستمممنونم ازت عزیزم😊 خدایا بی نهایت سپاسگذارم بابت دخترقشنگم ک تو دلم گذاشتی😍خودت مراقبش باش ک دیگه سقط نشه😢لطفا برای سلامتی نی نی م صلوات بفرستین ممنونم❤