2777
2789
عنوان

اگزما

166 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

برای حذف موهای زاید پوستی که دچار اگزما هس چه راهی رو پیشنهاد میکنین؟که پوست نسبت بهش کمترین واکنش رو نشون بده

ان شاءالله حال دل آدما عین ذاتشون بشه👌

من خودم اگزما دارم، فقط هم انگشتای دستم و ظرف نمی تونم بشورم، حموم میرم هر شامپو و صابونی رو نمی تونم بزنم واسه حذف موهای زائد هم دستکش دستم میکنم، قبلش هم از پمادی که دکتر بهم داده میزنم و بعدش از پودر موبر استفاده میکنم

البته از وقتی اون پماد رو زدم، دیگه خیلی وقته که پوست دستم سالم و صحیحه🙂

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

من خودم اگزما دارم، فقط هم انگشتای دستم و ظرف نمی تونم بشورم، حموم میرم هر شامپو و صابونی رو نمی تون ...

منم هر دوتا دستم اگزما دارم از مچ دستم تا ارنجم

پودر موبر خوبه عزیزم؟

میشع اسم اون پماد رو بهم بگی

خودم هم چن نمونه پماد دارم ولی نمیدونم کدومه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم اگزما دارم، فقط هم انگشتای دستم و ظرف نمی تونم بشورم، حموم میرم هر شامپو و صابونی رو نمی تون ...

سلام ببخشید می تونم بپرسم اسم پماد که استفاده کردین چی هست؟ من هم کف دست و بین انگشتان دستم اگزما شده

آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست.
منم هر دوتا دستم اگزما دارم از مچ دستم تا ارنجم پودر موبر خوبه عزیزم؟ میشع اسم اون پماد رو بهم بگی ...

آره خوبه، هم پوست رو نرم میکنه هم زیرپوستی درنمیاد

من الان خونه مامانمم فردا میرم خونه ام، اسمشو برات میفرستم😚

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

سلام ببخشید می تونم بپرسم اسم پماد که استفاده کردین چی هست؟ من هم کف دست و بین انگشتان دستم اگزما شد ...

چشم عزیزم. اگه ممکنه فردا واست بفرستم، الان خونه مامانم هستم فردا میرم خونه پیدا میکنم میفرستم😚

سلام ببخشید می تونم بپرسم اسم پماد که استفاده کردین چی هست؟ من هم کف دست و بین انگشتان دستم اگزما شد ...

از نت پیدا کردم برات

منم هر دوتا دستم اگزما دارم از مچ دستم تا ارنجم پودر موبر خوبه عزیزم؟ میشع اسم اون پماد رو بهم بگی ...

از گوگل پیدا کردم

آره خوبه، هم پوست رو نرم میکنه هم زیرپوستی درنمیاد من الان خونه مامانمم فردا میرم خونه ام، اسمشو بر ...

😍😚خعلی ممنونم گلم

باشه عزیزم خوش بگذره