2777
2789
عنوان

چطور بهش بگم!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 33 پست
ازدواج یعنی زوج شدن با شخصی دیگه...مستقل شدن از بقیه. بخوای بعد زندگیت هم مثل مجردی رفتار کنی و وابس ...

اهل حرف بردن و آوردن نیستم فقط طاقت دوریشون رو ندارم،نمیخوام فاصله ی زیادی بینمون بیفته

شماهایی که میگین اصلا نباید ایشون به خواستگارش این حرفش رو بگه پس چرا مرد ها بخودشون اجازه میدن همون ...

دقیقا🌼اابته مشکل بچه ها بیشتر وابستگی من بود که حق دارن ولی خب من سوای بحث وابستگی به دلایل دیگه ای هم میخوام‌نزدیک خانوادن باشم

کی‌باید اینو بهشون بگم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهر من میگف بریم توی همون ساختمون که خواهرت هست خونه بگیریم.... نزدیک باشین خوبه و هروقت حوصلت سررفت برین پیش هم.... ولی خودم قبول نکردم 😑😐 رابطه منو خواهرم هم صمیمی تر از اون چیزیه که فکرش هم میشه کرد‌..ولی واقعا دوست داشتم جدا از همه باشم.

والا خودمم دوست ندارم ازدواج‌کنم ولی نمیذارن مجرد بمونم

وا این چه حرفیه!!!

شما اصلا کیس ازدواج نیستی!

یعنی چی نمیذارن؟؟؟ 

والا دیگه این مدلیشو ندیده بودیم! تا زمانیکه نیازی به عنوان ازدواج در خودت حس نمیکنی بزرگترین اشتباه رو در حق خودت و اون طرف میکنی که در موردش بخوا ی فکر کنی

شما هنوز انقد بزرگ و مستقل نشدی که در مورد ازدواج کردن یا نکردنت خودت مستقلا تصمیم بگیری!!! بیچاره همسر ایندت که بخواد تو این شرایط بیاد باهات ازدواج کنه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
چرا؟😔 من اصلا اگه نتونم نزدیک مامان و بابام باشم ترجیح میدم ازدواج نکنم میدونم بچه‌گانه س ولی وقت ...

مجرد بودم مامانم مثلا  میرفت فاتحه ایی، تا پنج شش ساعت نمیدیدمش گریه میکردم.. الانم شهر غریب ازدواج کردم خونواده م ازم دوره..سه ماه یکبار همو میبینیم.. عادت میکنی 

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
دقیقا🌼اابته مشکل بچه ها بیشتر وابستگی من بود که حق دارن ولی خب من سوای بحث وابستگی به دلایل دیگه ای ...

اگه جدی شد خواستگاری جلسه اول ببین پسره چی میگه اگه بحث خونه مطرح شد خواسته ات رو بگو

این حرفارو همون اول بگین بهتره از نظرمن

چون بالاخره طرف مقابل هم میسنجه راضی بود ادامه میدین نبود میرن

کاش منم اون موقع همین شرط رو میذاشتم 

شماهایی که میگین اصلا نباید ایشون به خواستگارش این حرفش رو بگه پس چرا مرد ها بخودشون اجازه میدن همون ...

یک مورد غلط مورد غلط دیگه رو توجیه نمیکنه!

این که اون کار غلطه دلیل نمیشه این خانم هم بیاد یه کار اشتباه کنه!

بستگی داره به ازدواج به چه شکلی نگاه کنید! بجای اینکه تو عمق احساستون دنبال بودن با کسی باشید برید دنبال شرایط روی کاغذ طرف؟؟؟؟

واقعا تو دنیای امروز همچین ازدواجی پذیرفته شده نیست!

بعدم قرار نیست با اون خواستگاری که روز اول میاد میگه باید خونه بابام بشینیم بار دوم هم قرار گذاشت چه برسه به ازدواج!!!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
افسرده نشدین؟واقعا فکرش رو‌نمیکردم بشه به این خالت عادت کرد

اوایل سخته.. ولی وقتی همسرت خوب باشه میشه دووم آورد...الان هفت ساله با دوتا بچه دیگه سختم نیست 

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
وا این چه حرفیه!!! شما اصلا کیس ازدواج نیستی! یعنی چی نمیذارن؟؟؟  والا دیگه این مدلیشو ندیده ...

بله صحبت کردن در مورد اینکه تا زمانی که نیاز به ازدواج ندارین ازدواج‌نکنین و ....خیلی آسون تر از قرار گرفتن توی شراط واقعیشه

به هرحال اون‌موردی که مناسبه همیشه وجود نداره و یه سری موارد دیگه رو هم برای تصمیم گیری باید در نظر گرفت

شما نگران نباشین،من وقتی مسئولیت تاهل رو قبول کنم برای همسرم کم نمیذارم مطمئنن😘

میشه بپرسم چرا؟

عزیزم هزار مشکل توی زندگی ممکنه به وجود بیاد..بحث دعوا..یا حتی مهمانی دادن.. کسی از خانوادت نزدیک باشه صددرصد متوجه مشکلات میشه. اگه مثل منم باشی  که تو ناز و نعمت بزرگ شده باشی؛ و دست به سیاه و سفید نزده باشی و خانواده شوهر بخوان بیان خونت مطمین باش خواهرت یا مادرت از سر دلسوزی هم که شده ممکنه دخالتی کنن.. یا بگن خودت رو واسه مهمان تو زحمت ننداز... یا اینکه بگن چقد میان خونت..نمیتونم دقیق منظورم رو بگم عزیزم.ولی وقتی جدا باشی هیچ کسی از زندگیت خبر نداره و همه چی رو میتونی راحت کنترل کنی..شما که ایقد وابستگی شدید داری اگه روزی با شوهرت دعوات بشه سریع به خانواده خودت پناه میبری...اونا هم از سر دلسوزی بیشتر به این مشکلات دامن میزنن. 

ولی اصلا راه دور ازدواج نکنین

بخدا اصلا درک نمیکنم دخترایی که راه دور ازدواج میکنن..انگار سایه خانواده خونی خودشون براشون اونقدر سنگینه که ترجیح میدن برن بغل دست خانواده هفت پشت غریبه که بواسطه یه کاغذ فامیلن