عزیزم راز خوشمزه شدن قورمه سبزی و تیره شدنش سرخ کردن سبزیه سبزی رو جدا تفت بده بعد نیم ساعت یکم روغن بریز توش تفت بده دوساعت قشنگ باید تفتش بدی سیاه مبشه خاصیتش میره ولی قورمه سبزیت خوشرنگ و سیاه مبشه بعد از اونور پیاز و تفت بده بعد گوشت گوسفندی ترجیحا بریز تو پیاز و تفت بده قشنگ یکمم لوبیا بریز تفت بده بعد سبزی حسابی سرخ شده رو اضافه کن با این مواد دوباره تفت بده بعد آب بریز بزار قشنگ جا بیفته رو در قابلمت سلفون بکش عین زود پز عمل میکنه بعد یه ساعت اخر لیمو عمانی بریز توش اگه لیمو عمانی نمیخوای بریزی یکم ابلیمو و آب نارنج قاطی بریز عالی میشه
سبزیش باید خیای ریز خورد شده باشه. از فریزر دراوردی روغ بریز تو ماهیتابه نچسب بعد همینطور یخ حدود ۴۰ دقیقه سرخش کن با حرارت متوسط مدام هم بزن اخرش یه قاشق چایخوری شنبلیله خشک بریز تو روغنش رنگش عالی میشه . پیازتو ریز خورد کن تفت بده بعد گوشتارو تفت بده خاکستری که شد زردچوبه بزن و فلفل سیاه و قرمز ولی تندش نکن بعدم سبزیو بریز تو قابلمه من تو زودپز قابلمه ای میزارم. حالا لوبیاهات رو بکه شستی طوری اضافه کن که پراکندگیش خوب باشه. ببین نسبت قرمز و سبز چطوریه. یوقت زیاد لوبیا نریزی. بعدم یه قاشق چایخوری سرخالی نمک بعدم اب بریز و هم بزن ولی زیاد شلش نکن. من میزارم تو زودپز یکساعت و نیم بعد عالی میشه. بعدم لیموهشک و پودر لیموفلفلی میزنم یه کمم ابلیمو اگه دوس داشتی.
راه اینکه بفهمی سرخ شدنش مناسبه یکی بوش هست که نباید بوی خامی بده. یکی هم رنگ سبزی باید تیره بشه. من میپزم محشر میشه. راستی قلم داری حتما بنداز تو قورمه سبزی عالی میشه