2777
2789
عنوان

یه سوال

125 بازدید | 13 پست

سلام دوستان.

بعدازدوروز ازاتمام پریدیم نزدیکی کامل داشتم.

احتمال بارداری وجودداره؟

اگرآره چندروزطول میکشه کی بی بی مثبت یامنفی بزنه.

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.

اره احتمال هست 

ولي خب شايد دو سه هفته ديگه مشخص بشه 

تقريبا تو تاريخ پريودي بعديت بهترين تايمه

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
اره احتمال هست  ولي خب شايد دو سه هفته ديگه مشخص بشه  تقريبا تو تاريخ پريودي بعديت بهتري ...

ممنون عزیزم.

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله ممکنه.بسته به اینکه پریوداتون چند روزیه

هروقت یک تا دوهفته از موعد پریود بعدیتون گذشت و پری نشدید میتونید بیبی بزنید

ولی برا آزمایش خون یه روزم از موعد پری بعدیت بگذره و نشی و بری آزمایش،مثبت و منفیش مشخصه

بستگی دارا تخمک‌گذاریت کی باشه ولی بعید میدونم چند روز از شروع پریودت گذشته بود؟

ازشروع یا ازتمومش؟

بله ممکنه.بسته به اینکه پریوداتون چند روزیه هروقت یک تا دوهفته از موعد پریود بعدیتون گذشت و پری نشد ...

یعنی من الان بایدحدودبیست روزصبرکنم تاپری بعدی بیاد؟؟

اولین روز پریودت 

نوزدهم شروعش بوده بیست وسه تموم.

بیست وپنج نزدیکی.

یعنی ۶/۷ روز بعد احتمالش کمه 

ممنونم.

اگر قصد حاملگی دارید کیت های تخمک گذاری رو داروخانه ها دارن بگیرید و طریقه استفادشو از داروخانه بپر ...

ممنون گلم😘