2777
2789
عنوان

خوشبختی یعنی ...

609 بازدید | 63 پست

خوشبختی یعنی اینکه ...

یه نفر جلو مادرشوهرت ازت خاستگاری کنه 💐

بعد تو بگی متاهلم

بگه حیف من دنبال همچین عروسی میگشتم 😍

تـــــــا چشـش درآد 😝😂

↩↩↩مثل خودمان باشیم ↪↪↪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا من یه نفرو میشناسم توی فامیلمون که خاستگاری هم رفته بود بعداً متوجه شد دختره شوهرداره

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

ما پارسال مشهد این موقعیت برام پیش اومد جالب اینه پسرمم بغلم بود خانومه هم میگفت نه به شما نمیاد متاهل باشی  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
خوشبختی بیشتر اینکه بشنوی مادرشوهرت داره به شوهرت میگه تو خوابم نمیدیدم همچین زنی بگیری تواین اوضاع ...

منم منم😍 مثل همین حرفو از مادرشوهرم شنیدم.البته جلو خودم ب شوهرم گفت. بال دراوردم😍

دچار باید بود... ❤️
خوشبختی بیشتر اینکه بشنوی مادرشوهرت داره به شوهرت میگه تو خوابم نمیدیدم همچین زنی بگیری تواین اوضاع ...

دقیقا دیروزم مادرشوهرمن گفت مایه عروس میخواستیم خداروشکر بهترینش گیرمون اومد خیلی راضی هستیم😍😍😍😍

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞

مادرشوهرم جلو روم شاید خیلی تحویلم نگیره اما میدونم پشت سرم خیلی تعریفم میکنه و به همه میگه انشالله مثل عروسم گیرتون بیاد و....

حتی ی بار شب احیا دقیقا یکی غیر مستقیم داشت خواستگاری میکرد بهش گفت خودش که عروس منه ولی انشالله به همین خوبی گیرت بیاد😍

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

خوش بختی یعنی با یه مرد صادق و مهربون و مومن ازدواج کنی کهفقط چشمش دنبال خودت باشه :) به زنهای مردم و هرزه ها نگاه نکنه خدا نصیب من کنه ایشاله 

تاپیک هر روز: روی اینجا کلیک کنید و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران ... نمیدونستید بدونید گلم